Cum vede Chipciu duelul cu Oțelul din Cupa României: "Orice se poate întâmpla și sperăm să fim noi cei care merg în finală"

Cum vede Chipciu duelul cu Oțelul din Cupa României: "Orice se poate întâmpla și sperăm să fim noi cei care merg în finală"
| Foto: FC Universitatea Cluj

Căpitanul Universității Cluj a lăudat adversarii de la Galați, însă își dorește o nouă prezență în ultimul act al competiției alături de "studenți".

Învinși la finalul săptămânii trecute de Petrolul în Superligă, clujenii s-au văzut nevoiți să treacă repede peste eșec, având în vedere că își așteaptă două jocuri consecutive pe terenul celor de la Oțelul Galați, primul în semifinalele Cupei și la doilea în play-out-ul campionatului.

Totuși, există și vești bune pentru Universitatea Cluj, revenirea lui Alex Chipciu. Căpitanul "studenților" e refăcut după accidentarea suferită la Sibiu și e pregătit să obțină o nouă calificare în finala Cupei României.

"Ne bucurăm că suntem iar în poziția de a avea posibilitatea de a juca o finală. Am avut adversari puternici și e o mândrie pentru noi. Știm că e un meci foarte foarte greu. Oțelul a demonstrat în acest an. Fiind un singur meci orice se poate întâmpla și sperăm să fim noi cei care merg în finală.

Oțelul e o echipă bună, face pressing din primul până în ultimul minut, câștigă dueluri. Și noi suntem buni, iar în deplasare am fost mai buni decât acasă. Eu mă simt bine, m-am antrenat, nu mai am nicio durere și sper că îmi ajut colegii să ne calificăm în finală.

Stadionul de acolo e plin indiferent cu cine joacă, știm că ne așteaptă un meci greu, suntem și noi montați. În Cupă nu poți să faci planuri să ajungi la penalty-uri, dar se poate întâmpla și asta. Primul nostru gând e la Cupă și apoi la campionat", a declarat căpitanul Universității Cluj.

Semifinala Cupei României dintre "studenți" și Oțelul Galați e programată joi, de la 20:30.

Comenteaza