Cum vede Andrei Gorcea duelul dintre "U" Cluj și Sepsi OSK: "Cu siguranță ne așteaptă un meci greu"

Cum vede Andrei Gorcea duelul dintre "U" Cluj și Sepsi OSK: "Cu siguranță ne așteaptă un meci greu"
| Foto: FC Universitatea Cluj

Portarul echipei clujene a prefațat întâlnirea dintre "studenți" și una dintre rivalele la un loc de play-off.

Finalul sezonului regulat se apropie cu pași repezi, iar lupta pentru calificarea în faza superioară a campionatului se încinge. Două dintre echipele aflate în cursa pentru un loc de play-off, Universitatea Cluj și Sepsi OSK se întâlnesc într-un duel direct ce poate fi decisiv.

Revenit recent printre titularii echipei clujene, Andrei Gorcea a prefațat întâlnirea de la Sfântu Gheorghe, pe care o consideră una complicat pentru "studenți", însă speră la un rezultat pozitiv. Descoperă cea mai bună ofertă de pariuri la Superbet!

"Atmosfera e bună, am reușit să scoatem un punct în meciul trecut și suntem încrezători că putem reuși o victorie, deși cei de la Sepsi sunt destul de buni pe teren propriu. Am văzut ca au 4 înfrângeri, dar după o serie negativă de acest fel se produce și o schimbare de mentalitate. Cu siguranță ne așteaptă un meci greu.

Eu îmi doresc să ajut cât de mult echipa, e bine că nu am primit gol, dar cel mai important e să funcționăm bine ca echipă. Cred că acel punct poate fi decisiv în lupta pentru play-off. Sepsi, Petrolul, Hermannstadt toate sunt acolo, depinde mult de jocurile care urmează. Distanța e mică și fiecare punct contează", a declarat portarul.

Înaintea jocului, care se va disputa duminică, de la 14:00, Universitatea Cluj are 34 de puncte, în timp ce Sepsi OSK a acumulat până acum 33 de puncte. Descoperă oferta de pariuri Superbet pentru partida cu Sepsi!

Comenteaza