Cum s-au impus în echipă transferurile Universităţii

Cum s-au impus în echipă transferurile Universităţii
Universitatea Cluj a transferat 16 fotbalişti pentru acest sezon competiţional. Este vorba de portarul Leonidas Panagopoulos, fundaşii Mateus Alves Maciel, Diaranke Fofana, Dino Skvorc, Doru Bratu, Petar Jovanovici, Nicolae Muşat, Narcisse Bambara, Gil Bahia, mijlocaşii Paulo Henrique Martins Eugenio „Paulinho”, Florin Achim, Raul Costin, Nuno Viveiros şi atacanţii Gabi Jula şi Justin Mengolo.

Dintre aceştia aproape jumătate din jucători, în total şapte la număr, nu au evoluat în nicio partidă oficială pentru culorile alb-negre ale Universităţii.

Adaptaţi

Dintre aceştia, cel mai bine s-a impus fundaşul stânga, Nicole Muşat, care a evoluat ca titular în toate meciurile oficiale din acest sezon şi a fost schimbat o singură dată, în minutul 80, cu Târnăcop, în partida cu Petrolul din Cupa Ligii, câştigată de Universitatea cu 1-0.

Urmează mijlocaşii Nuno Viveiros şi Raul Costin care au prins echipa în cinci din cele şase meciuri ale Universităţii.

Sasa Stojanovic a evoluat în patru partide, doar în una singură fiind titular.

Indecişi

Petar Jovanovic a fost pe teren în trei din cele şase meciuri.

Inadaptaţi

Dintre cei nou transferaţi următorii nu au prins nici un minut în meciurile oficiale. Este vorba de Florin Achim, Diaranke Fofana, Doru Bratu şi Paulinho, iar la fundaşul central brazilian, Mateus Alves Maciel, deja s-a şi renunţat, probabil din cauza faptului că nu s-a adaptat la formaţia ”studenţilor”.

Bahia şi Bambara de-abia au sosit şi încă nu sunt puşi la punct cu pregătirea fizică.

Portarul Leonidas Panagopoulos şi fundaşul Dino Skvorc au evoluat fiecare într-o singură partidă.

 

Etichete
Comenteaza