Cum s-au descurcat adversarele CFR-ului din Europa League la finalul săptămânii. AS Roma a reușit scorul etapei în Serie A

Cum s-au descurcat adversarele CFR-ului din Europa League la finalul săptămânii. AS Roma a reușit scorul etapei în Serie A
| Foto: facebook.com/officialasroma

Două dintre cele trei adversare ale “feroviarilor” au obținut remize în campionat, în timp ce formația din capitala Italiei a câștigat la scor pe teren propriu.

Campioana României a reușit să se impună în Liga 1 la finalul săptămânii, scor 2-1, cu FC Botoșani. Totuși, dintre adversarele clujenilor din Grupa A din Europa League, doar AS Roma a câștigat, în duelul cu Benevento. În schimb, Young Boys Berna și ȚSKA Sofia au obținut remize în jocurile de campionat.

AS Roma

Trupa din capitala Italiei a reușit scorul etapei în Serie A, 5-2 în compania celor de la Benevento. Pentru romani au înscris Dzeko (2), Pedro, Veretout și Perez, în timp ce oaspeții au punctat prin Caprari și Lapadula. În urma succesului de pe teren propriu, AS Roma ocupă locul șapte în clasamentul din Serie A, cu șapte puncte.

Echipa de start:

Mirante – Mancini, Cristante, Ibanez – Santon, Pellegrini, Veretout, Spinazzola – Mkhitaryan, Pedro – Dzeko. Au mai evoluat: Villar del Fraile, Peres, Kumbulla, Perez și Mayoral.

Young Boys Berna

Formația din capitala Elveției a reușit doar o remiză albă la finalul săptămânii, pe terenul celor de la Servette. Astfel, Young Boys a ratat șansa de a urca pe primul loc în Super League, fiind acum pe poziția a treia, cu opt puncte după patru etape.

Echipa de start:

Faivre – Hefti, Lustenberger, Zesiger, Lefort – Fassnacht, Sierro, Rieder, Ngameleu – Meschack, Nsame. Au mai jucat: Burgy, Siebatcheu, Sulejmani, Maceiras și Mambimbi.

ȚSKA Sofia

Echipa din țara vecină și prima adversară a CFR-ului în grupe a obținut doar o remiză cu Beroe, scor 1-1, și a ajuns la cinci meciuri consecutive fără victorie în campionat. Pentru ȚSKA a înscris Antov, în timp ce pentru oaspeți a marcat Makouta. În urma egalului, formația din capitala Bulgariei ocupă locul al patrulea în Prva liga, cu 14 puncte după nouă etape.

Echipa de start:

Busatto – Vion, Antov, Zanev, Mazikou – Youga, Beltrame – Henrique, Sinclair, Penaranda – Sowe. Au mai jucat: Keita, Carey, Ahmedov, Rodrigues.

Comenteaza