Cum s-au descurcat adversarele CFR-ului din Europa League în jocurile de campionat de la finalul săptămânii

Cum s-au descurcat adversarele CFR-ului din Europa League în jocurile de campionat de la finalul săptămânii
| Foto: facebook.com/officialasroma

Toate cele trei oponente ale campioanei în României în Grupa A din Europa League au reușit să obțină succese în ligile în care evoluează.

CFR Cluj a pierdut surprinzător pe teren propriu în fața celor de la Gaz Metan, însă adversarele sale din competiția europeană au reușit victorii pe linie. AS Roma a trecut de Fiorentina, Young Boys, de Luzern, iar ȚSKA Sofia, de Tsarsko Selo.

AS Roma

Trupa din capitala Italiei a continuat seria bună din campionat și a reușit să învingă Fiorentina pe Olimpico. Pentru romani au marcat Spinazzola și Pedro, iar trupa lui Paulo Fonseca se menține în lupta pentru locurile de cupe europene

Echipa de start:

Mirante – Mancini, Smalling, Ibanez – Karsdorp, Veretout, Pellegrini, Spinazzola – Pedro, Mkhitaryan – Dzeko. Au mai evoluat: Perez, Peres, Cristante, Kumbulla.

Young Boys Berna

Campioana ultimelor trei ediții din Super League a reușit un nou succes și rămâne fără eșec în noul sezon al campionatului elvețian. Oaspeții de la Luzern au deschis scorul prin Schulz, iar pentru Young Boys au înscris Meschack și Nsame.

Echipa de start:

Von Ballmoos – Hefti, Camara, Zesiger, Lefort – Sulejmani, Aebischer, Lustenberger, Ngamaleu – Meschack, Nsame. Au mai intrat: Fassnacht, Maceiras, Gaudino, Siebatcheu, Rieder.

ȚSKA Sofia

După o serie îndelungată de partide fără victorie, formația din capitala Bulgariei a reușit un succes la limită în campionat. ȚSKA s-a impus cu 1-0 împotriva celor de la Tsarsko Selo, prin golul lui Sankhare, din prelungiri, și ocupă locul cinci în Parva Liga.

Echipa de start:

Evtimov – Turitsov, Antov, Zanev, Mazikou – Penaranda, Geferson – Keita, Sankhare, Henrique – Sinclair. Au mai jucat: Youga, Sowe, Yomov, Carey, Beltrame.

Comenteaza