Cum s-au descurcat adversarele CFR-ului din Conference League în partidele de campionat. Ballkani, singura învingătoare

Cum s-au descurcat adversarele CFR-ului din Conference League în partidele de campionat. Ballkani, singura învingătoare
| Foto: facebook.com/fcballkani

Prima echipă pe care o vor înfrunta "feroviarii" în grupele competiției continentale este singura dintre cele trei oponente care și-a câștigat partida din întrecerea internă.

Dacă CFR Cluj a avut parte de mai multe zile de odihnă după amânarea derby-ului cu FCSB, cele trei adversare din Conference League și-au disputat partidele de campionat. Ballkani a fost singura formație dintre cele trei care a reușit să se impună, în timp ce Slavia Praga și Sivasspor au înregistrat remize.

Slavia Praga

În campionatul Cehiei, echipa condusă de Jiri Trpisovsky a încheiat la egalitate pe terenulor celor de la Slovacko. Gazdele au deschis scorul încă din primul minut, iar Slavia a egalat abia în minutul 74, grație unui penalty transformat de Lukas Provod. În urma acestui rezultat, adversara CFR-ului ocupă primul loc în Cehia, cu 16 puncte, la fel ca Viktoria Plzen, care are însă un meci mai puțin.

Echipa de start:

Mandous - Masopust, Eduardo Santos, Kacharaba, Jurasek - Sevcik, Holes - Schranz, Provod, Olayinka, Tecl. Au mai jucat: Usor, Lingr, Ewerton, Tiehi.

Sivasspor

În Superlig, Sivasspor rămâne fără victorie și după etapa cu numărul 5. Echipa pregătită de Riza Calimbay a încheiat la egalitate, 0-0, jocul de pe propriul teren contra celor de la Karagumruk. Astfel, Sivasspor ocupă locul 15, primul deasupra linei retrogradării, cu doar 3 puncte.

Echipa de start:

Vural - Paluli, Goutas, Appindagoye, Ciftci - Keita - N'Jie, Charisis, Arslan, Gradel - James. Au mai evoluat: Saba, Ulvestad, Yatabare, Angielski, Erdal.

Ballkani

Spre deosebire de celelalte adversare ale CFR-ului, trupa din Kosovo și-a continuat seria de victorii în campionat și s-a impus la limită, 1-0, la Prishtina. Unicul gol al partidei a fost marcat de Rrahmani, în prelungirile primei reprize. În urma acestui succes, Ballkani ocupă locul secund în clasament, cu 9 în 3 etape și cu două jocuri în minus față de liderul Gjilani.

Echipa de start:

Frasheri - Kuc, Ar. Thaqi, Jashanica, Dellova, As. Thaqi, Emerllahu, Korenica, Grupshi, Krasniqi, Rrahmani.

Comenteaza