Cum explică Sabău eșecul de la Iași: "Mi-aş fi dorit să văd o echipă mult mai curajoasă"

Cum explică Sabău eșecul de la Iași: "Mi-aş fi dorit să văd o echipă mult mai curajoasă"
| Foto: FC Universitatea Cluj

Universitatea Cluj a fost învinsă în deplasare, scor 0-1, în runda cu numărul 23 din sezonul regulat al Superligii.

După ce au început anul cu un succes împotriva celor de la Hermannstadt, una dintre rivalele în lupta pentru play-off, "studenții" au pierdut cu Politehnica Iași, echipă aflată în subsolul clasamentului.

Mai mult eșecul este al doilea suferit de clujeni în fața ieșenilor în actuala stagiune. La final de meci, Ioan Ovidiu Sabău a încercat să găsească explicații pentru înfrângerea suferită de echipa sa.

"Nu se punea problema să pierdem acest joc, mai ales că în repriza a doua ne-am şi creat nişte situaţii, dar lipsa de concentrare, de curaj a făcut să ratăm acele situaţii.

Mi-aş fi dorit să văd o echipă mult mai curajoasă, care joacă. O echipă care să aibă mai multă personalitate în ultimii 16 metri. Am fost destul de crispaţi, fără soluţii. Sunt supărat pentru că am fi putut merge acasă cu un punct, îţi dă şi încredere!

Am văzut destul de puţin în acest jos. Sigur, şi pe parcurs, schimbările nu au adus un plus de calitate, mai ales că cei care au intrat au experienţă, puteau să vină cu un plus să ajute echipa", a declarat antrenorul, potrivit Prima Sport.

Comenteaza