Cum arată programul “tricolorilor” înaintea partidelor decisive cu Islanda și Liechtenstein

Cum arată programul “tricolorilor” înaintea partidelor decisive cu Islanda și Liechtenstein
| Foto: frf.ro

FRF a anunțat programul echipei naționale înaintea ultimelor două meciuri din preliminariile Campionatului Mondial din 2022.

Abonează-te pe   Poza noua 31.03.2021
Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitează pagina principală ZIUA DE CLUJ

România se va duela în luna noiembrie cu Islanda și Liechtenstein în speranța că va obține locul al doilea în grupa de calificare și, totodată, biletele pentru baraj. FRF a anunțat înaintea reunirii lotului programul jucătorilor convocați de Mirel Rădoi.

Programul “tricolorilor” în luna noiembrie:

  • 16 tricolori vor răspunde convocării până duminică noapte, iar alți 10 se vor alătura lotului abia luni, funcție de programul ultimelor partide de disputat la cluburi.
  • 4 antrenamente + antrenamentul oficial sunt programate până la meciul cu Islanda, dar la prima sesiune de pregătire vor fi prezenți doar 4 jucători.
  • 2 testări COVID sunt programate în cadrul acestei acțiuni, dintre care una solicitată de UEFA și una organizată intern. Acestora două, din timpul cantonamentului, li se adaugă testarea efectuată deja în aceste zile, pre-cantonament.
  • 18:30 este ora la care este programată vineri, 12 noiembrie, decolarea tricolorilor spre… Elveția! Asta pentru că delegația României va fi cantonată în St. Gallen, deși partida cu Liechtenstein se joacă, firește, la Vaduz.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Comenteaza