Cum a reacționat Miriuță când a aflat că Deac rămâne la CFR

Cum a reacționat Miriuță când a aflat că Deac rămâne la CFR
Antrenorul ”feroviarilor”, Vasile Miriuță, a reacționat la aflarea veștii că Ciprian Deac are șanse mari să rămână la club și din sezonul viitor.

Deac a negat, joi, zvonurile că și-ar fi prelungit înțelegerea cu ardelenii, dar a dat de înțeles că acest lucru se va întâmpla în perioada următoare. Acesta a fost curtat mai multe săptămâni de FCSB, fiind dat ca și transferat la un moment dat de patronul echipei, Gigi Becali, fapt care a atras mai multe critici din partea suporterilor pentru mijlocașul lui CFR Cluj.

"Nici nu mă gândeam că pleacă, e simbolul nostru, peste 10 ani (petrecuți aici - n. red.). E un jucător minunat. Ca antrenor trebuie să-l apăr și mi-a părut foarte rău când am văzut atâtea critici la adresa lui Cipri. Sper ca suporterii să se liniștească", a spus Vasile Miriuță.

Antrenorul formației din Gruia își dorește să contruiască o echipă puternică în jurul lui Deac din sezonul viitor. "În jurul lui Cipri, a lui Camora, se poate face o echipă puternică. Nu știu ce ofertă i s-a făcut, nu e treaba mea, eu mă bucur că rămâne aici".

De altfel, Gigi Becali s-a declarat resemnat în privința aducerii lui Deac la FCSB din vară.

"Am vorbit cu băiatul dimineață (joi - n. red.) și mi-a zis că s-ar putea să semneze cu CFR Cluj. Mi-a mulțumit pentru tot și mi-a spus că îi pare rău. Eu îi dădeam 15.000 de euro salariu și 200.000 de euro la semnătură. Bănuiesc că CFR îi dă 100.000 de euro la semnătură", a explicat finanțatorul "roș-albaștrilor" pe Digisport.

Ciprian Deac a revenit la CFR Cluj în această iarnă din postura de jucător liber de contract, ultima dată evoluând pentru FC Tobol (Kazahstan). El a mai jucat pentru ardeleni între 2006 și 2010, respectiv 2012-2015.

Deac a marcat 5 goluri pentru formația din Gruia în 2017, unul dintre ele chiar împotriva FCSB-ului. Mijlocașul român are și 11 selecții în Echipa Națională, ultima bifată în 2011, într-un meci cu Bosnia.

Comenteaza