Culisele scandalului dintre Dan Petrescu și Debeljuh. Ce l-a enervat pe antrenorul campioanei

Culisele scandalului dintre Dan Petrescu și Debeljuh. Ce l-a enervat pe antrenorul campioanei
| Foto: Facebook.com/cfr1907

Atacantul Gabriel Debeljuh a fost exclus din lot și trimis la echipa a doua de către Dan Petrescu, motivul invocat fiind lipsa de disciplină a croatului.

Antrenorul celor de la CFR Cluj nu a fost foarte explicit când a dezvăluit motivele pentru care și-a trimis la echipa secundă atacantul cel mai utilizat în acest sezon. Gabriel Debeljuh a jucat în 22 de partide și a marcat patru goluri, în actualul sezon.

Potrivit prosport.ro, atacantul croat și-a creat un obicei din a lipsi de la unele antrenamente și a se menaja în timpul săptămânii.

Așadar, Debeljuh s-a plâns de mai multe ori că este ușor accidentat și a ratat astfel câteva ședințe de pregătire. Doar că ultima dată când jucătorul a anunțat că nu se poate antrena, Dan Petrescu i-a cerut lui Debeljuh să facă un RMN. Imediat, croatul ar fi spus că nu mai simte dureri, iar asta l-a înfuriat pe antrenor.

„La mine, dacă nu e disciplină și nu ești în program și ai abateri nu ai ce să cauți la prima echipă. Fără disciplină nu accept să lucrez cu niciun grup. Cine greșește, plătește. Au fost abateri repetate ale lui și e o problemă internă. Eu am decis că o perioadă el să nu mai facă antrenament cu echipa mare.

N-avem prea multe soluții în atac, dar prefer să joc cu jucători care vor să joace la CFR, se antrenează bine, sunt serioși și nu fac probleme grupului. Orice jucător care face probleme nu are ce căuta la echipă! Vedem acum, o perioadă, cum se comportă.

Dacă va continua așa, nu va revenit. Dacă va avea o atitudine bună și va înțelege că a greșit va fi reprimit. Depinde de el. Dacă se comportă normal și bine și are o atitudine corectă… Nu i-am dat cartonaș roșu, i-am dat cartonaș galben. Mi se pare corect să-i mai dai o șansă. Vedem atitudinea lui” a fost explicația lui Dan Petrescu.

loading...
Comenteaza