Culisele plecării lui Dan Petrescu din Gruia. Antrenorul, aproape de bătaie cu jucătorii

Culisele plecării lui Dan Petrescu din Gruia. Antrenorul, aproape de bătaie cu jucătorii
| Foto: facebook.com/cfr1907

Înainte de despărțirea dintre fostul internațional și clubul clujean, tensiunea era la cote maxime între conducere, tehnician și jucători.

Noi detalii ies la suprafață despre situația de la CFR Cluj la câteva zile după despărțirea de Dan Petrescu. Deși antrenorul a câștigat trei titluri consecutive în Liga 1 și a calificat echipa de două ori în grupele Europa League, tensiunea era la cote maxime în ultima vreme în Gruia.

Atmosfera din vestiar și relația dintre tehnician și conducere nu erau cele mai bune, însă rezultatele favorabile compensau, notează GSP. Totuși, imediat ce înfrângerile au început să apară, oficialii campioanei au decis să forțeze despărțirea.

De multe ori, Petrescu a avut dispute aprinse cu personalitățile puternice din vestiar, precum Arlauskis, Djokovic sau Țucudean și se putea ajunge chiar la conflicte fizice dacă persoane din club nu interveneau pentru a aplana situația.

Petrescu a stat pe banca CFR-ului la 121 de meciuri și a obținut 67 de victorii, 30 de remize și a suferit 24 de înfrângeri.

Comenteaza