Foto Culio, poză cu tricoul noii echipe. A dus cu el numărul cu care a făcut carieră la CFR Cluj

Culio, poză cu tricoul noii echipe. A dus cu el numărul cu care a făcut carieră la CFR Cluj
| Foto: Facebook/FC CFR 1907 Cluj-Napoca

La puțin timp de la ultimul meci la CFR Cluj, Emmanuel Culio s-a pozat cu tricoul noii echipe la care va evolua.

Culio s-a pozat deja cu tricoul noii sale echipe. Fostul mijlocaș din Gruia a semnat cu cei de la Quilmes, din liga secundă argentiniană, scrie digisport.ro. Numărul pe care îl va afișa pe tricou e  tot 19, cel pe care l-a avut și în perioada petrecută la CFR Cluj.

Poza noua 03.01.2020

A vrut ca numărul purtat de Culio să fie retras de la CFR

"Mi-a promis că merge acolo să joace şase luni (în Argentina, n. red.), să facă şcoala de antrenori şi revine. Speră să mă găsească antrenor tot la CFR şi să fie secundul meu. De obicei se ţine de cuvânt. Eu am o relaţie specială cu el. Îmi spunea mereu să mă întorc, altfel se lasă de fotbal. De aceea m-am întors, voia să mai joace.

Nu mai era lumea mulţumită cu el aici, pentru că nu prea mai juca, era accidentat. A zis că dacă m-am întors o să joace şi o să facă tot ce zic eu. De obicei nu prea ascultă. i-am spus să joace cât mai bine şi apoi să fie antrenorul meu secund. Sută la sută un Culio nu mai găsim, asta e clar. Şi dacă îmi dai 20 de milioane de euro.

O să zică lumea că iar exagerez. Eu un Culio nu mai găsesc. Eu i-aş retrage numărul pe care îl are, pentru că un aşa caracter, un om, un spirit nu mai găsim", a declarat Dan Petrescu, după meciul din 16 decembrie, în care CFR Cluj a învins Astra Giurgiu, în ultimul meci al etapei a XXI-a.

Despărțire de CFR Cluj

„Am un mesaj pentru fanii lui CFR Cluj și pentru cei din club. Am luat o decizie foarte dificilă. Mi-e greu să vorbesc. Am luat decizia să plec de la club din motive familiale. Vreau în primul rând să le mulțumesc colegilor, antrenorilor și clubului pentru acest an pe care l-am petrecut aici.

A fost o decizie foarte grea. M-am gândit, am meditat, iar asta e cel mai bine pentru mine. Familia mea e mai presus de orice, de fotbal, de tot. Mereu m-am gândit la familia mea și am jucat pentru ea. Vreau să știu că cei din familie sunt bine. 

Am petrecut ani minunați aici. Le mulțumesc celor de la CFR Cluj, dar și României, țară care mi-a deschis porțile către Europa și mi-a dat un nume important. Vreau să lucrez în continuare pentru club, să-l ajut, dar din afara terenului”, spunea Culio, în decembrie, la Cluj.

Comenteaza