Cine se teme de Cipri Deac şi atunci când este accidentat

Cine se teme de Cipri Deac şi atunci când este accidentat
| Foto: colaj ZIUA de CLUJ / sursa foto: https://www.facebook.com/cfr1907, https://as.ro/fotbal

Ciprian Deac nu o mai poate ajuta pe CFR Cluj, din teren, în lupta pentru al șaselea titlu. Acesta a suferit o intervenție chirurgicală la nivelul umărului, dar concurenţa încă se teme de el.  

Deşi Cipri Deac este indisponibil până la finalul sezonuluiacesta îl sperie pe managerul general al FCSB-ului, echipa aflată la doar un punct distanţă de CFR Cluj în clasamentul Superligii.

Mihai Stoica îl consideră pe jucătorul care a cucerit 7 titluri cu CFR Cluj cel mai bun executant de faze fixe din istoria modernă a fotbalului românesc. 

„Fără Deac, CFR a jucat şi s-a exprimat destul de coerent, dar era important pentru faze fixe. Cel mai important executant de lovituri libere din lateral şi cornere din istoria recentă a fotbalului românesc. Îmi e frică de Deac şi când e accidentat”, a declarat Mihai Stoica pentru Orange Sport.

În ciuda unei pregătiri fizice fără cusur şi a unui profesionalism desăvârşit, mijlocaşul în vârstă de 37 de ani trece prin unul dintre cele mai dificile perioade din carieră. Acesta s-a accidentat grav în partida cu Sepsi, din etapa a patra a Superligii, şi a devenit indisponibil până la finalul sezonului. 

Ciprian Deac a fost diagnosticat cu ruptură a ligamentelor în articulația umărului stâng și a avut nevoie de o intervenție chirurgicală.

Clasament play-off 
1. Farul Constanța - 42 de puncte 
2. CFR Cluj - 38 de puncte 
3. FCSB - 37 de puncte 
4. Universitatea Craiova - 35 de puncte 
5. Rapid - 31 de puncte 
6. Sepsi OSK - 24 de punct

Comenteaza