Cu cine vine Halep la meciul de Fed Cup de la Cluj. “Sala Polivalentă, un loc de unde avem amintiri minunate”

Cu cine vine Halep la meciul de Fed Cup de la Cluj. “Sala Polivalentă, un loc de unde avem amintiri minunate”
| Foto: frt.ro

Echipa feminină de tenis va juca din nou la Cluj-Napoca, în weekend-ul 16-17 aprilie, în compania Italiei, în play-off-ul Billie Jean King Cup, noua denumire a Fed Cup.

România luptă pentru menținerea în Grupa Mondială și va fi reprezentată în duelul cu Italia de Simona Halep (locul 3 WTA), Patricia Maria Țig (63 WTA), Irina Bara (132 WTA), Mihaela Buzărnescu (136 WTA), Monica Niculescu (174 WTA la simplu). Partida va reprezenta debutul celei din urmă din postura de căpitan-jucător.

”Ne bucurăm foarte mult să jucăm din nou în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, BTArena, un loc de unde avem amintiri minunate, dintr-un oraș cu oameni pasionați de tenis care, chiar dacă nu vor putea fi în tribune, suntem convinși că vor fi cu sufletul alături de echipă, așa cum sunt toți susținătorii noștri din întreaga țară, cu toată energia lor pozitivă”, a declarat căpitanul-jucător.

”Așteptăm de un an acest meci și mă bucur că în sfârșit vom putea juca. Este un meci important pentru România și, chiar dacă nu vom avea de partea noastră suporterii, care au creat o atmosferă fantastică de fiecare dată când fetele noastre au jucat în Sala Polivalentă, ne bucurăm să avem parte, din nou, de emoția și de adrenalina acestei competiții”, a spus antrenoarea Alina Tecșor.

Întâlnirile dintre România și Italia sunt programate în 16 aprilie, de la 15:30, și în 17 aprilie, de la 14:00. 

Comenteaza