CS U Craiova abordează cu precauție duelul cu CFR Cluj: “E o echipă grea, totul trebuie făcut cu cap”

CS U Craiova abordează cu precauție duelul cu CFR Cluj: “E o echipă grea, totul trebuie făcut cu cap”
| Foto: facebook.com/cfr1907

Un oficial al oltenilor a lansat un avertisment derby-ului de la finalul săptămânii către fotbaliștii formației clasate pe locul al doilea.

Ultima etapă a sezonului regulat al Ligii 1 aduce un nou derby pentru CFR Cluj. Campionii vor juca pe stadionul cu cea mai “fierbinte” atmosferă din țară, “Ion Oblemenco”. Deși atât “feroviarii” cât și craiovenii sunt deja calificați în play-off, rezultatul final ar putea schimba ierarhia înaintea fazei finale a campionatului. Deși CFR Cluj întâlnește Sevilla la mijlocul săptămânii, iar Dan Petrescu ar putea trimite jucătorii care au evoluat mai puțin în 2020 pe terenul de la Craiova, un oficial al oltenilor i-a avertizat pe elevii lui Papură.

“Poate că nu ne gândeam la sfârșitul turului la poziționarea asta. Noi am mai bătut-o pe CFR, așa că avem șansa asta. Nu neapărat că trebuie să exploatăm situația că ei joacă joi în Europa League. Nu așa trebuie gândit, ci cu curaj. Vor fi 30.000 de spectatori, dar nu ei vor băga mingea în poartă. Totul trebuie făcut cu cap. E o conducere tehnică foarte bine structurată, chiar dacă numele lor nu are cine știe ce impact. Fiecare studiază la sânge adversarul.

CFR e o echipă grea. Are și lot bun. Poate vor juca Chipciu și Țucudean și nu joacă cu Sevilla. Sunt jucători care pot să nu apară la meciul cu Sevilla și să apară cu noi. În plus de asta, e orgoliul lui Dan (n.r. Petrescu), care sigur vrea să termine primul în clasament. E un antrenor care își caută niște performanțe și un palmares din ăsta propriu și reușește”, a declarat la Digisport, Sorin Cârțu, președinte CS U Craiova, dar și fost antrenor al CFR-ului.

Partida dintre primele două clasate din Liga 1 se va disputa sâmbătă, de la ora 20:00.

Comenteaza