Criteriile selecţiei la "U" Cluj

Criteriile selecţiei la
Antrenorul Universităţii Cluj, Mihai Teja, a răspuns acuzelor unor fani ai "Şepcilor roşii" care îl contestă pe fundaşul Doru Bratu, abia transferat la echipă, că în trecut ar fi fost implicat în aranjarea unor meciuri şi că este impresariat de Ana Maria Prodan.

"Toţi suntem contestaţi. Trebuie să demonstrăm. N-am făcut nimic până acum. Doru Bratu a fost pe la Steaua. S-a antrenat cu Gardoş, cu Szukala. Aceasta înseamnă că are valoare, are talent. Nu înseamnă că dacă a fost adus Doru Bratu, mâine trebuie să intre titular. Dacă nu va face faţă la Universitatea, va pleca, deoarece la Universitatea nu există o bază de monitorizare şi de scouting. După ce vor exista, o să fie jucători urmăriţi de şase luni, de un an", a spus Teja.

Tânărul tehnician a explicat criteriile după care sunt aduşi jucători la echipă, în situaţia în care clubul nu stă foarte bine din punct de vedere financiar. "Clubul Universitatea Cluj este în insolvenţă. Nu se pot plăti salarii foarte mari. Noi am adus jucători care am crezut că pot să facă faţă din punct de vedere sportiv şi la plafonul de salarizare pe care Universitatea îl are. Am făcut raportul între preţ, valoare şi ce putem să oferim".

Antrenorul a vorbit şi de partida din Cupa Ligii, contra celor de la Petrolul Ploieşti şi a dezvăluit faptul că Universitatea va mai transfera un atacant din străinătate"Ne dorim foarte mult să facem o imagine foarte bună în primul rând prin rezultate. Scopul nostru este să dăm maxim şi să încercăm să câştigăm fiecare meci şi dacă se poate să câştigăm şi un trofeu ar fi foarte bine.

Sper să fie un meci frumos între două echipe bune Noi mizăm pe spiritul de echipă, pe grup şi încercăm să facem faţă oricărei echipe. La Petrolul oricine intră este jucător valoros. Încă nu m-am hotărât la lotul pe care îl voi selecţiona la meciul de duminică şi nici la echipa pe care o voi folosi.

Eu cred că rezultatele sunt foarte importante pentru clubul nostru, pentur echipa mea, pentru mine. Rezultatele ţin antrenorul. Fac tot posibilul să nu mai luăm goluri şi să câştigăm meciul cu Petrolul. Încă mai suntem în căutări şi pentru faza defensivă. Nu ne ajung meciurile de pregătire ca să poţi să îţi dai seama", a încheiat Teja.

 

Comenteaza