Cristi Balaj, dezamăgit de modul în care FRF l-a ofertat pe Petrescu: “Momentul nu a fost unul potrivit”

Cristi Balaj, dezamăgit de modul în care FRF l-a ofertat pe Petrescu: “Momentul nu a fost unul potrivit”
| Foto: digisport.ro

Președintele formației din Gruia speră ca tehnicianul să rămână la CFR Cluj, în ciuda propunerii venite din partea Federației.

Campioana este aproape de a rămâne fără antrenor, Dan Petrescu fiind tentat să accepte postul de selecționer. Totuși, Cristi Balaj speră ca tehnicianul să continue alături de “feroviari”, Petrescu fiind unul dintre cei care l-au convins pe fostul arbitru să se alăture proiectului din Gruia.

Mai mult, președintele CFR-ului s-a declarat dezamăgit de faptul că FRF a decis să îl oferte pe antrenor înaintea ultimelor meciuri din 2021.

“Dan Petrescu este sub contract cu CFR Cluj. Am venit aici și pentru că el a insistat și mi-a promis că vom fi împreună pentru următorii doi ani și jumătate. Din punctul meu de vedere, eu îl văd un om de cuvânt.

Au fost niște domni oficialii de la Federație, dar momentul ales pentru a vorbi cu Dan Petrescu nu a fost unul potrivit. Noi mai avem meciuri de jucat până în iarna, iar interesul lor pentru Dan ne-a dat peste cap.

Dacă Federația vrea, își permite să-i plătească clauza lui Dan Petrescu. Sunt subiectiv, dar dacă eram factor de decizie, îl luăm pe Petrescu la națională”, a declarat președintele campioanei la Digisport.

loading...
Comenteaza