Cristescu îl încurajează pe Morris, care renunţă la carieră. Ce îi transmite

Cristescu îl încurajează pe Morris, care renunţă la carieră. Ce îi transmite
Preşedintele executiv al clubului de baschet "U" Mobitelco, Mircea Cristescu spune că a vorbit cu Tyler Morris după ce acesta din urmă a decis să renunţe la activitatea de baschetbalist profesionist.

"Am avut două discuții cu Tyler în care am încercat să îi explic cum a fost pentru mine când a trebuit să renunț la carieră și bineînțeles am încercat să gândim pozitiv pentru că de aici încolo după asemenea veste este foarte greu să te gândești numai la lucruri pozitive", a spus astăzi Cristescu într-o conferinţă de presă.

"Dar Tyler este un luptător nu numai în teren ci și în afara terenului, a dovedit acest lucru și în perioada când a vrut să revină pe teren și cred că o va dovedi în fiecare zi din viață lui pentru că așa este construit. Nu pot decât să îi mulţumesc pentru tot aportul pe care l-a avut în câștigarea campionatului și nu numai. Îi urez multă putere și succes în continuare. O să ne gândim să vedem dacă vom putea să continuăm într-un fel dar acest lucru rămâne pentru viitor și în funcție de posibilități. Tyler Morris va face angajarea la meciul cu Timba Timișoara și invităm toți fanii la meci pentru că fi alături de Tyler".

Vezi aici ce l-a determinat pe Morris să renunţe la carieră

Comenteaza