Tyler Morris, autorul coşului fabulos care a adus titlul la Cluj în 2011, se retrage din activitate. "Sper că nu mă veți uita, eu cu siguranță nu voi uita Clujul"

Tyler Morris, autorul coşului fabulos care a adus titlul la Cluj în 2011, se retrage din activitate.
Tyler Morris a anunţat astăzi într-o conferinţă de presă că a decis să renunţe la cariera de jucător. De vină ar fi complicaţiile medicale.

"În urma complicațiilor apărute la genunchi, am luat decizia de a mă retrage din cariera de jucător profesionist", a spus Morris. "Această accidentare este una nouă, nu are lăgătură cea de anul trecut, nimeni din club și nici eu nu am știut de ea. Cred că numărul de intervenții avute de a lungul timpului la acest genunchi m-au afectat. Trei doctori diferiți mi-au recomandat să renunț la carieră de jucător pentru că dacă voi continua să joc la acest nivel voi avea probleme în viitor".

Morris spune că decizia este una "foarte grea". "Doctorii din România au făcut o o treabă foarte bună, tratamentul a fost foarte bun, au făcut tot ce era omenește posibil pentru a reveni pe teren. Îmi va lipsi acest club, îmi va fi greu să accept că nu mai fac parte din această echipă, îmi vor lipsi colegii, îmi vor lipsi oamenii din Cluj care m-au tratat că și cum aș face parte din familie, de când am venit la Cluj. Le mulțumesc tuturor pentru oportunitatea pe care mi-au dat-o să joc la acest club să fac parte din această familie. Am fost campioni și o să îmi amintesc acest lucru toată viaţa. Voi continua să joc dar doar de plăcere. Toți cei care mă cunosc știu că baschetul reprezintă totul pentru mine, am făcut tot ce am putut pentru a deveni mai bun. Înainte de operație doctorii mi-au spus că genunchiul este într-o stare foarte proastă și există posibilitatea să nu mă vindec și că genunchiul meu arată că la un om de 40 de ani. Când ai 26 de ani încă te gândești că vrei să ai o familie, că încă vrei să fi activ, încă vrei să te bucuri de viață, să alergi și atunci trebuie să să gândești mai bine și să îți refaci calculele în legătură cu viitorul tău. A fost greu pentru mine să iau această decizie mai ales că știu ce fel de jucător puteam deveni lângă domnul Bavcevic. Nu știu încă ce voi face, voi merge acasă, voi petrece câteva luni cu familia să îmi limpezesc gândurile. Încă nu realizez ceea ce se întâmplă, probabil când voi fi în avion o să realizez că nu voi mai juca baschet. Este posibil și să încep să antrenez la nivel de copii, trebuie să văd ce opțiuni voi avea. Toată lumea de aici a încercat să ne ajute, să ne susțină, sunt bucuror că am putut împărtăși cu voi, cu fanii, cu toată lumea, bucuria câștigării campionatului în 2011. A fost un moment special și vreau să le mulțumesc tuturor pentru că m-ați primit cu brațele deschise în orașul vostru și în țara voastră. Sper că nu mă veți uita, eu cu siguranță nu voi uita Clujul". 

Vezi aici coşul fabulos al lui Morris, care a adus titlul de campioni în 2011 la Cluj

Comenteaza