Crainic, “U” Mobitelco: E mai greu să te concentrezi în faţa unei săli pline, la juniori veneau maxim 100 de oameni

Crainic, “U” Mobitelco: E mai greu să te concentrezi în faţa unei săli pline, la juniori veneau maxim 100 de oameni
Baschetbalistul Octavian Crainic (19 ani), de la “U” Mobitelco, a acordat un interviu pentru site-ul oficial al echipei clujene de baschet masculin.

Numărul mare de spectatori de la meciurile disputate de "U" Mobitelco pe teren propriu pune un plus de presiune, dar şi de emoţie, pe tinerii jucători ai echipei, subliniază tânărul jucător Octavian Crainic, într-un interviu acordat pentru site-ul oficial al echipei clujene.

"În primul meci când am jucat la echipa mare pe teren propriu, am avut mari emoţii! Când vezi atâţia oameni în sală e destul de greu să te concentrezi. La juniori, mai mult de 100 de oameni nu au fost niciodată în sală, indiferent dacă era campionat european sau naţional. E o senzaţie frumoasă!", a precizat Crainic, în interviul acordat pentru site-ul u-mobitelco.ro.

Baschetbalistul a subliniat că între baschetul de la nivel de juniori şi cel de la seniori este o diferenţă mare, care constă în special în solicitarea fizică.

"Eu anul acesta termin liceul, vreau să rămân în Cluj şi să fac o facultate aici. Din punct de vedere baschetbalistic mi-aş dori să rămân aici, la Cluj, să mă impun la "U" Mobitelco BT, dar nu ştiu unde mă va duce soarta. E greu să te impui la Cluj pentru că este o echipă de top, cu mari pretenţii", a adăugat tânărul baschetbalist.

Octavian Crainic s-a născut în 1992, a evoluat la Viitorul Cluj, iar din lotul echipei "U" Mobitelco BT face parte din vara anului 2010.

Sportivul evoluează şi în Divizia B şi are în palmares o medalie naţională de aur, la juniori II şi două prezenţe la Campionatul European Divizia B, cu naţionala Under 18 şi una cu naţionala Under 17.

 

Comenteaza