Costel Enache, mulțumit după succesul cu CS Tunari: “A fost un test util pentru jucătorii noștri”

Costel Enache, mulțumit după succesul cu CS Tunari: “A fost un test util pentru jucătorii noștri”
| Foto: FC Universitatea Cluj

Universitatea Cluj s-a impus fără emoții, scor 3-0, în fața formației din Liga a 3-a, în primul amical al cantonamentului de la Mogoșoaia.

“Șepcile roșii” au reușit al doilea succes al iernii și primul din stagiul de pregătire de la Mogoșoaia. La finalul partidei cu CS Tunari, Costel Enache s-a declarat mulțumit de evoluția elevilor săi și a explicat că rezultatul nu este important, atâta timp cât echipa pune în practică ideile pe care tehnicianul le transmite.

“A fost un meci normal de pregătire, nu am urmărit un rezultat anume. Ne dorim să ne recăpătăm ritmul de joc, să punem în aplicare ideile pe care le exersăm în antrenament.

E o metodă foarte bună de a combina pregătirea, iar acesta a fost și scopul principal, să căutăm un mijloc de antrenament cât mai aproape de joc, iar jocul în sine este o metodă chiar foarte bună.

Nu am ținut la rezultat. Suntem în proces de pregătire. Ne așezăm în ordine și să sperăm că găsim soluțiile cele mai bune, dar a fost un test util pentru jucătorii noștri. Sunt mulțumit. Cu partida de azi ne-am atins obiectivul de pregătire”, a declarat antrenorul Universității Cluj la finalul jocului.

Pentru Universitatea Cluj urmează o partidă de pregătire în fața formației secunde a celor de la FC Voluntari.

Comenteaza