Costel Enache mândru de jucătorii săi după succesul cu UTA: “Sper să se bucure de victoria asta, să le aducă încredere”

Costel Enache mândru de jucătorii săi după succesul cu UTA: “Sper să se bucure de victoria asta, să le aducă încredere”
| Foto: FC Universitatea Cluj

Universitatea Cluj a reușit să se impună în fața formației din Liga 1, scor 2-1, și s-a calificat în sferturile de finală ale Cupei României.

Formația clujeană a reușit una dintre surprizele competiției, după ce au eliminat UTA, echipă din primul eșalon. “Studenții” au profitat la maxim de punctele forte din ofensivă, în timp ce defensiva condusă de Luchin a fost în zi mare. La finalul jocului, Costel Enache s-a declarat încântat că elevii săi au reușit să se ridice la nivelul unei formații din prima ligă.

“Pe lângă o calificare și un rezultat pozitiv, mă bucură victoria pentru că vine ca o răsplată pentru jucători. Am tras mult de ei, nu prea au avut timp liber. Spre să se bucure de victoria asta, să le aducă încredere și să ne responsabilizeze. Încercăm să facem obiceiuri care să ne aducă împreună. Încercăm să ținem sentimentele și trăirile în cadrul grupului.

Ogbu a fost finalizat unul dintre atacurile noastre, a fost în fața porții și a avut o execuție foarte bună. Nu aș vrea să îl scot în evidență doar pe el, au participat mai mulți jucători, au fost momente când unii dintre jucătorii noștri au scos mingea de pe linia porții poate.

Eram curioși în legătură cu nivelul nostru de pregătire. În fotbal sunt atât de multe de făcut încât nu îți ajunge niciodată timpul. A trebuit să improvizăm în cele patru săptămâni de pregătire. Nu am știut la ce nivel suntem, dar am vrut să ne comparăm cu o echipă puternică de Liga 1. Cred că am arătat bine”, a declarat Enache la finalul partidei.

Comenteaza