Coşmarul Târgu-Jiu: CFR joacă pe un teren unde nu a învins din 2007. Echipa probabilă a feroviarilor

Coşmarul Târgu-Jiu: CFR joacă pe un teren unde nu a învins din 2007. Echipa probabilă a feroviarilor
Campioana României a uitat de succesul cu Braga şi se pregăteşte de una dintre cele mai dificile deplasări din acest sezon din Liga I, cea pentru meciul cu Pandurii.

ormaţia lui Ioan Andone trebuie să câştige pe terenul Pandurilor pentru a sta aproape de liderul Steaua. Statistica este de partea gorjenilor, care sunt neînvinşi de CFR Cluj pe teren propriu din 2007. Interesant este că ultima victorie a clujenilor la Târgu Jiu a fost obţinută tot cu "Ando" pe bancă.

Succesul „feroviarilor" de la Braga a băgat frica în gorjeni, iar antrenorul Grigoraş s-ar mulţumit şi cu un rezultat de egalitate. Tehnicianul i-a urmărit cu atenţie pe "ceferişti" în acest sezon şi îi consideră drept principalii favoriţi al titlu, alături de Steaua.

„Este cea mai bună echipă de contraatac din ţară. Pot să facă diferenţa în duelurile "unu la unu". Am văzut multe dintre meciurile lor. E o echipă care a câştigat foarte multe meciuri printr-o apărare solidă, un mijloc solid şi mobil, plus un atac foarte bun. CFR-ul se va bate cu Steaua la titlu. Am văzut şi meciul de la Braga, iar echipa clujeană a făcut ravagii pe contraatac pentru că, în afară de cele două goluri, CFR a mai avut câteva situaţii foarte bune. A fost o evoluţie entuziasmantă. Ei vin cu un moral bun la Târgu-Jiu şi eu ştiu foarte bine că pe lângă dorinţa lor de a ajunge în primăvara europeană, titlul este obiectivul principal, iar pentru asta, ei nu îşi pot permite să piardă la Târgu-Jiu. Ştiu la ce să mă aştept, trebuie să fim atenţi la contraatacuri, trebuie să vedem ce facem şi cu Bastos, care a devenit motorul echipei. Ne va fi foarte dificil, dar eu mizez şi pe o revenire a noastră după eşecul usturător cu Petrolul (0-4). Vom juca să câştigăm, dar nu ar fi rău nici un egal", a spus Grigoraş, pentru ZIUA de CLUJ.


Ultimul succes al CFR-ului pe terenul Pandurilor datează din luna octombrie 2007, când pe banca tehnică era tot Ioan Andone. Unicul gol al acelei partide a fost înscris de Didi, atacantul brazilian fiind şi portar în ultimele minute, după ce Stăncioiu a fost eliminat şi toate schimbările erau deja epuizate. "Îmi aduc aminte de acel meci. E o chestiune statistică, dar eu ţin şi la lucrurile astea. Nu ne-au învins din 2007 acasă şi sper să nu o facă nici acum", a mai spus Grigoraş.

Schimbari la CFR

Ioan Andone va opera câteva schimbări duminică, faţă de echipa învingătoare la Braga, şi din cauza accidentărilor. Pantelis Kapetanos este incert, iar locul său ar putea fi luat de Saşa Bjelanovic. Sougou va absenta şi el după comoţia suferită la Braga. Acestora li se adaugă şi mai vechii accidentaţi Deac, Sare, Ronny, Vass şi Liviu Ganea.

 

În aceste condiţii, CFR ar putea începe meciul cu: Felgueiras - Pinto, Cadu, Maftei, Camora - Mureşan, Alberto - Rui Pedro, Bastos, Nicoară - Bjelanovic.


Meciul dintre Pandurii Târgu-Jiu şi CFR Cluj se dispută duminică, de la 21:30, şi va putea fi urmărit în tranmisiune directă pe Digi Sport şi în format live-text pe ziuadecj.ro.

„Ne gândim la un succes cu United"

Finanţatorul CFR-ului este entuziasmat de startul perfect de la Braga şi visează la o victorie cu Manchester United, următoarea adversară din Ligă. "Vine partida cu Manchester, jucăm acasă şi vom încerca să facem o figură frumosă, să scoatem măcar un punct. Am bătut pe Roma, am făcut egal cu Chelsea, de ce să nu ne gândim şi la o victorie cu United? Trebuia să arătăm tuturor că, dacă eşti campioană în România, poţi să baţi locul 3 din Portugalia, deşi acel loc 3 din Portugalia are un buget mult mai mare decât campiona României. Înainte de meci am spus că mergem la Braga să batem", a declarat Paszkany, la Digi Sport.

Meciul dintre CFR Cluj şi Manchester United se va juca pe 2 octombrie, de la 21:45, pe stadionul Dr. Constantin Rădulescu. 7

 

 

 

Comenteaza