Cornel Dinu susţine că FRF ar fi încercat să impună un om în conducerea lui “U” Cluj

Cornel Dinu susţine că FRF ar fi încercat să impună un om în conducerea lui “U” Cluj
| Foto: Facebook/FC Universitatea Cluj

Chiar dacă s-a vorbit despre o posibilă numire a lui Dinu Gheorghe, personaje din Federaţia Română de Fotbal (FRF) ar fi încercat să impună un alt personaj din fotbal la conducerea “studenților”, susţine Cornel Dinu. Scenariul, infirmat de conducerea Universităţii.

Startul sezonului a fost unul de coșmar pentru “U” Cluj. Dacă în sezonul trecut echipa s-a bătut pentru promovare până în ultima clipă, în actuala stagiune clujenii se află pe un loc retrogradabil. Antrenorul Cristian Dulca a fost schimbat, iar clubul l-a adus pe Adrian Falub ca manager sportiv, care va prelua şi funcţia de antrenor principal.

Totuși, înainte de aducerea lui Falub, Dinu Gheorghe ar fi putut deveni conducătorul “studenților” și avea și o altă idee pentru banca tehnică: Bogdan Andone. În cele din urmă, fostul președinte al Rapidului nu a mai ajuns la Universitatea Cluj, însă un alt nume și-ar fi putut face lor în conducerea “Șepcilor roșii”. Cornel Dinu a dezvăluit că FRF a dorit să îl impună pe Daniel Stanciu la "U".

“Eu am o informaţie mult mai interesantă. Că la ”U” Cluj, în partea cealaltă şi, repet, de la oameni de calitate, de onoare -  că mai are ţara asta oameni, dar sunt ascunşi, că e mizeria prea mare - şi care mi-au spus: Federaţia, prin domnul secretar, ar fi transmis la ”U” Cluj că dacă nu-l pune pe Stanciu, nu intră ”U” Cluj în Liga 1”, a spus Cornel Dinu, la Telekom Sport.

Conducerea Universităţii Cluj a infirmat scenariul prezentat de fostul antrenor.

Comenteaza