Cordoș și-a intrat deja în rol la “U” Cluj: “Urmează meciul cu Petrolul. Îmi doresc să fim arbitrați corect”

Cordoș și-a intrat deja în rol la “U” Cluj: “Urmează meciul cu Petrolul. Îmi doresc să fim arbitrați corect”
| Foto: fcuniversitateacluj.ro / Silviu Cristea

Fostul fundaș a revenit la clubul care l-a format și a început deja să analizeze situația echipei clujene pentru care pregătește o nouă strategie.

Andrei Cordoș a început deja munca la Universitatea Cluj și pregătește o analiză amănunțită a situației pe care a găsit-o la club. În plus, fostul fotbalist a cerut public, la fel ca și Erik Lincar, un arbitraj corect în jocul cu Petrolul.

“M-am întors acasă, la clubul care m-a format și îmi doresc să ajut cât mai mult acest club pentru tot ce mi-a dat în carieră. Vom analiza toată situația clubului și voi reveni cu o conferință de presă în care voi dezvălui ce vom face de acum înainte.

Legat de meciul de ieri (n.r. – contra Astrei Giurgiu), nu vreau să discut foarte mult despre arbitri, dar e o situație care, din păcate, ne dezavantajează din toate punctele de vedere. Nu e normal ce s-a întâmplat!

Vreau să atrag atenția asupra unui singur lucru. Urmează meciul cu Petrolul. Îmi doresc, ca și până acum, să fim arbitrați corect”, a spus Cordoș pentru liga2.ro.

loading...
Comenteaza