Convocarea la naționala Algeriei, marele vis al lui Omrani în 2022

Convocarea la naționala Algeriei, marele vis al lui Omrani în 2022
| Foto: facebook.com/cfr1907

Atacantul campioanei își dorește să evolueze pentru reprezentativa statului părinților săi.

Deși s-a născut la Marseille și a evoluat pentru selecționatele U17, U18 și U19 ale Franței, Billel Omrani își dorește să reprezinte Algeria la nivel de seniori. Jucătorul în vârstă de 28 de ani a recunoscut că marele său vis este acela de a reprezenta statul în care s-au născut părinții săi.

“Algeria... Există nume mari pe postul de atacant în această echipă. Locurile sunt scumpe, nu are rost să ne minţim. Nu degeaba echipa a câştigat CAN şi Cupa Arabă. Nicio înfrângere în 33 de jocuri, e impresionant! În plus, echipa joacă. Orice jucător ar dori să facă parte din această selecţionată.

Personal, cred în destin. Dacă aş fi chemat, aş fi cel mai fericit. Astăzi, acesta este mai mult un obiectiv decât un vis. Ar fi o mândrie să-mi reprezint ţara, atât pentru familia mea, cât şi pentru mine.

Algeria este una dintre favorite, clar. Va trebui să dovedim că suntem cea mai bună echipă africană. Va fi mult mai greu acum, pentru că toată lumea ne va aştepta. Să pot participa la această competiţie ar fi un vis pentru mine”, a declarat jucătorul formației din Gruia pentru presa din Franța, citată de Digisport.

La naționala Algeriei, Billel Omrani ar putea fi coleg cu nume importante din fotbalul european, precum Riyad Mahrez (Manchester City), Sofiane Feghouli (Galatasaray) sau Islam Slimani (Olympique Lyon).

Sosit în Gruia în 2016, de la Olympique Marseille, atacantul în vârstă de 28 de ani a marcat de 47 de ori și a oferit 35 de pase decisive în 195 de apariții.

Comenteaza