Contre între Balaj și Petrescu pe subiectul Dugandzic: "E ușor să arunci vina în momentele grele"

Contre între Balaj și Petrescu pe subiectul Dugandzic: "E ușor să arunci vina în momentele grele"
| Foto: facebook.com/FCRapid1923oficial

Președintele campioanei i-a răspuns antrenorului, după ce acesta a susținut că și-ar fi dorit să îl păstreze pe atacanul croat în lotul CFR-ului.

Marko Dugandzic s-a despărțit de formația din Gruia înainte de startul sezonului și a semnat cu Rapid, reușind să marcheze trei goluri în poarta fostei sale echipe în actuala stagiune.

La finalul meciului din Giulești, pierdut de clujeni cu 2-1, Dan Petrescu a susținut că nu a fost de acord cu transferul croatului și a sugerat că plecare sa a fost o eroare a conducerii campioanei.

Cristi Balaj, președintele clubului clujean, i-a dat replica tehnicianului și a dezvăluit că cifrele dezamăgitoare ale atacantului i-au convins pe șefii din Gruia să accepte oferta din partea Rapidului.

"Nu eu l-am pierdut pe Dugandzic, nu eu l-am dat, a fost nevoie de altceva. Eu nu am vrut să plece. E ușor să arunci vina în momentele grele. Eu am un respect pentru jucători și antrenori.

Legat de Dugandzic, vreau să spun că l-am vândut, era un jucător cu un salariu foarte mare la CFR și nu ne permiteam să avem un jucător în afara listei. Era mult peste medie salariul lui, nu vreau să lansez cifre.

Am primit ofertă pentru el, fiind un jucător care a evoluat pentru noi 18 minute pe meci, în medie, în 24 de partide, cu un singur gol. Având ofertă, era normal să-l cedăm. Asta este! Să-l înțelegem și pe Dan Petrescu, era nervos la declarații.

A fost decizia conducerii de vânzare a jucătorului, după o ofertă bună din partea celor de la Rapid. Raportat la minutele puține în care a evoluat și salariul foarte mare, de aceea a fost cedat. Îmi place Janga foarte mult și probabil că Bîrligea n-ar fi ajuns la nivelul la care este acum dacă n-ar fi jucat", a spus Balaj pentru Fanatik.

În tricoul CFR-ului, Marko Dugandzic a strâns 17 apariții, a marcat un gol și a oferit o pasă decisivă.

Comenteaza