Minteuan, atac la Petrescu: “Spunea că nu are ce să discute cu mine, probabil că are prea puține cuvinte”

Minteuan, atac la Petrescu: “Spunea că nu are ce să discute cu mine, probabil că are prea puține cuvinte”
| Foto: facebook.com/cfr1907

Disputa dintre Alin Minteuan și Dan Petrescu, începută în urma unor neînțelegeri financiare continuă, iar cei doi foști colaboratori și-au aruncat cuvinte grele de la distanță.

Deși campionatul Ligii 1 este suspendat, CFR se află sub presiune din cauza unei dispute verbale între Alin Minteuan și Dan Petrescu. În ultimele zile, cei doi și-au aruncat mai multe acuze și și-au expus propria versiune a poveștii. Ultimul care a vorbit despre problemele interne din Gruia este Minteuan, care a lansat acuzații la adresa lui Petrescu, după ce principalul CFR-ului l-a acuzat de minciună.

“Spunea Petrescu că nu are ce să discute cu mine. Probabil că are prea puține cuvinte ca să discute cu mine… Putea să-mi răspundă la telefon, l-am sunat de vreo patru ori și i-am și transmis prin cineva că vreau să vorbim. Nu a răspuns. Acum continuă cu fabulațiile, că i-am promis așa ceva. Omul ăsta se uită în oglindă și se convinge pe el că așa e. „Minteuan a acceptat, Minteuan a acceptat”… Așa și-o spune, altfel nu se explică.

Era vorba doar despre primele de joc din 2019, despre nimic altceva. Nu i-am promis nimic. Și acest lucru îl știu și colegii mei, toți oamenii din staff. Eu nu am primit nicio hârtie vizavi de amânarea plăților, așa cum minte el. Spune că Minteuan e victimă. Nu sunt victimă, am fost bărbat întotdeauna. El nu e! El e victimă mereu. Uitați-vă și la meciurile noastre. Indiferent dacă pierdem sau câștigăm, Dan Petrescu e o victimă. Se plânge non-stop. Să spunem lucrurile corect, dacă tot vrea corectitudine.

El e antrenor de fotbal, nu altceva, deci nu-i poate spune lui Minteuan ce să facă el cu banii lui. Cum nici eu nu-i pot spune lui Petrescu cum să-și folosească banii. El trebuia să iasă și să apere jucătorii și staff-ul. Nu să-i atace. Așa ar face un lider. Spune că nu-i corect că eu mi-am luat banii, dar staff-ul și jucătorii nu și i-au luat. Păi Dan Petrescu, ca să știi, nu e corect că staff-ul și jucătorii nu și-au luat banii! Asta nu e corect, nu că i-a luat Minteuan”, a spus fostul ”feroviar”, pentru Fanatik.

Minteuan a continuat apoi discursul la adresa lui Petrescu. “Zicea acum că nu mai vine Curelea și că-l așteaptă pe Minteuan la antrenament. Când a fost la mine, la grătar, nu am discutat nimic despre fotbal. Iar de promisiuni să nu mai discute el… Să nu mă apuc eu să vorbesc ce promite el înainte de meciuri și nu se face nimic.

El crede că a discutat cu cineva și apoi ăla face ce vrea Petrescu să facă. De aia spun că fabulează, el chiar își închipuie singur, în oglindă, că e chiar așa cum vrea el. Să nu uit de propunerea cu contractul meu de 100.000 de euro. Probabil că Petrescu se duce la piață și-i cere femeia 50 de lei, iar el rotunjește la 100 de euro. Cam așa e și cu suta de mii promisă mie.

Cică îmi oferea doi ani contract… Păi cine e el să-mi ofere mie contract? Eu stabilisem cu Marian Copilu lucrurile astea, nu cu Petrescu. Zice că i-a luat locul lui Marian. Lui Marian Copilu nu poate să-i ia nimeni locul. Mai bine nu se băga Petrescu și lăsa lucrurile nerezolvate. Era mai bine pentru toată lumea… Dan Petrescu vine și pleacă de la CFR, dar eu, Minteuan, rămân aici, la Cluj. Și încă o dată, nu sunt victimă, sunt bărbat și am coloană vertebrală. Ceea ce nu e cazul la Dan Petrescu.

Zice că acum se văd adevăratele caractere! Păi unde erau adevăratele caractere când nu erau bani la CFR și aveam 1.500 de lei salariu? Erau ascunși toți. Când nu primeam bani cu lunile și făceam foamea, unde erau Dan Petrescu și adevăratele caractere?”, explică Minteuan.

Comenteaza