Consecințe după Derby-ul Clujului. Universitatea și CFR au fost amendate

Consecințe după Derby-ul Clujului. Universitatea și CFR au fost amendate
| Foto: FC Universitatea Cluj

Ambele rivale din oraș au primit sancțiuni din partea Comisiei de Disciplină din cadrul FRF.

În 21 august, Universitatea a primit vizita celor de la CFR în primul episod al sezonului din Derby-ul Clujului. "Feroviarii" s-a impus cu 4-3 în fața "studenților", la capătul unui meci spectaculos, cu răsturnări de situație.

Show-ul din tribune a fost pe măsura celui de pe teren, însă cele două rivale au fost sancționate de către Comisia de Disciplină din cadrul Federației Române de Fotbal.

Atât Universitatea, cât și CFR au fost amendate cu câte 10.000 de lei pentru comportamentul celor două peluze. Articolele în baza cărora au fost sacționate cele două fac referire în special la folosirea materialelor pirotehnice.

"AS FC Universitatea Cluj vs. FC CFR 1907 Cluj – Incidente - În temeiul art. 82.1 și 3.a și c, raportat la art. 83.2.d din RD, se sancționează clubul AS FC Universitatea Cluj cu penalitate sportivă de 10.000 lei.

În temeiul art. 82.2 și 3.a și c, raportat la art. 83.2.d din RD, se sancționează clubul FC CFR 1907 Cluj cu penalitate sportivă de 10.000 lei", se arată pe site-ul LPF.

Comenteaza