Conducerea Petrolului acuză: "Ce a făcut domnul Kovacs e o rușine. E un sentiment urât, o bătaie de joc"

Conducerea Petrolului acuză: "Ce a făcut domnul Kovacs e o rușine. E un sentiment urât, o bătaie de joc"
| Foto: fcpetrolul.ro

Prin vocea președintelui Claudiu Tudor, echipa ploieșteană a criticat în termeni duri modul în care centralul din Carei a condus jocul dintre "feroviari" și "Lupii galbeni".

Petrolul Ploiești a pierdut duelul cu CFR Cluj din etapa cu numărul 9 a sezonului regulat, însă prahovenii nu au fost deranjați de rezultat, ci de modul în care Istvan Kovacs a arbitrat jocul. Centralul a refuzat acordarea a două lovituri de pedepasă și dacă preșdintele CFR-ului, Cristi Balaj, i-a găsit scuze, omologul său din tabăra ploieșteană l-a criticat dur pe Kovacs.

"E o mare supărare, ceea ce a făcut domnul Kovacs e o rușine. Nu înțeleg de ce a făcut așa ceva. Mai bine ne spuneau, nu mai plăteam bilete de avion, cazări și veneam cu juniorii în ziua meciului. Nu ai voie să nu vezi așa penalty. Nu știu dacă CFR are nevoie de așa ceva.

Poate câștigau și dacă egalam, dar nu ai voie ca arbitru, crezi că ești cel mai mare din țară, să nu vezi acel fault, iar VAR-ul se face că nu vede. E un sentiment urât, o bătaie de joc. Au fost două penalty-uri clare și nu înțelegem de ce nu a intervenit sau nu a vrut să intervină.

Nu a vrut pentru că așa trebuia să fie. Mandorlini a fost dat afară la mișto, a dat un roșu ca să ne închidă gura. Săracul s-a trezit eliminat, probabil degeaba. Ceea ce s-a întâmplat e strigător la cer și am dori să nu ne mai arbitreze domnul Kovacs", a declarat Claudiu Tudor la finalul partidei. 

Comenteaza