Conducerea CFR-ului a dezvăluit obiectivul impus lui Mutu. Anunțul lui Balaj

Conducerea CFR-ului a dezvăluit obiectivul impus lui Mutu. Anunțul lui Balaj
| Foto: captura video

Președintele clubului din Gruia a vorbit despre ce își doresc șefii echipei clujene de la noul antrenor.

Adrian Mutu a debutat cu un succes clar pe banca tehnică a CFR-ului, însă mai are mult de muncă până la îndeplinirea obiectivului impus de conducere. Președintele clubului, Cristi Balaj, a anunțat că șefii din Gruia speră la o calificare în grupele Europa League.

"Sezon reușit ar fi dacă am intra în grupele unei competiții europene. Ideal ar fi Europa League. Champions League dacă ne imaginăm că avem capacitatea, puterea ca o echipă din campionatul românesc să intre în grupele Champions League ar fi ideal o mare realizare pentru fotbalul românesc, dar în acest moment consider că nu merităm", a spus Balaj pentru Fanatik.

Pentru a ajunge în poziția de a lupta pentru calificarea în grupele Europa League, CFR Cluj ar trebui să câștige Cupa României, care asigură un loc în preliminariile competiției sau să cucerească titlul și să treacă de cel puțin un tur preliminar al Champions League.

Momentan, "feroviarii" sunt la 11 puncte distanță de liderul Superligii, FCSB, în timp ce în Cupa României sunt calificați în sferturile de finală, unde vor da peste Corvinul Hunedoara.

Comenteaza