Video Concluziile lui Sabău după succesul cu Debrecen: "Suntem la 50% din ceea ce ar trebui să arătăm"

Concluziile lui Sabău după succesul cu Debrecen: "Suntem la 50% din ceea ce ar trebui să arătăm"
| Foto: FC Universitatea Cluj

Directorul tehnic al Universității Cluj a analizat evoluția elevilor săi și modul în care jucătorii progresează în cadrul cantonamentului.

Prima victorie a "studenților" în stagiul de pregătire din Antalya a fost una la scor, 4-0 cu maghiarii de la Debrecen. La finalul jocului, Ioan Ovidiu Sabău s-a declarat încântat de rezultat, care e convins că va aduce mai multă încredere printre elevii săi.

"Atunci când câștigi, altfel se simt jucătorii. Victoriile aduc încredere. Se vede că suferim, mai ales din punct de vedere fizic. E o perioadă în care trebuie să acumulăm și e clar că nu avem prospețime, nu avem încredere în noi și greșim foarte mult.

Jucătorii trebuie să tragă de ei pentru că doar atunci când antrenamentele sunt foarte tari poți să devii mai bun. E o victorie de moral cu o echipă bună din Ungaria. Suntem la 50% din ceea ce ar trebui să arătăm.

Urmează o perioadă în care vom schimba și intensitatea antrenamentelor și cred că vom arăta mai bine. E foarte greu să identific problemele și nivelul de pregătire.

Am făcut niște teste, dar într-un timp atât de scurt e greu să te edifici cu privire la ce înseamnă grupul, echipa, sistemul de joc. Nu avem voie să ne gândim la baraj. Suntem un club prea mare, prea important", a declarat directorul tehnic al Universității Cluj.

Comenteaza