Concluziile lui Erik Lincar după prima înfrângere a Universității Cluj în Superligă. Ce l-a deranjat la adversari

Concluziile lui Erik Lincar după prima înfrângere a Universității Cluj în Superligă. Ce l-a deranjat la adversari
| Foto: FC Universitatea Cluj

Antrenorul Universității Cluj a fost destul de supărat după înfrângerea suferită în deplasare. Le-a transmis celor de la FC Argeș că ar trebui să fie mai modeşti şi să îşi vadă echipa lor.

Studenții au deschis din nou scorul, ca și în primele două etape, însă un penalty ratat și o eliminare au dus la o înfrângere cu 1-3 pe terenul lui FC Argeș.

Erik Lincar, antrenorul echipei Universității Cluj, a oferit câteva declarații după terminarea partidei. 

”O primă repriză în care ne-am creat ocazii, intrăm în istorie azi după ce am atacat şi luam roşu. Asta e ultima pe care am văzut-o în fotbal. Pot sa ii felicit pentru prima repriză, dar la a doua trebuie să profităm... Am luat golurile şi istoria s-a scris. Eu înţeleg ca eşti euforic dar trebuie să fi totuşi echilibrat. Eu nu am vorbit nici de Tofan, hai sa ne vedem fiecare de echipa noastră.

Eu ii felicit, au profitat că am luat rosul, dar hai să fim mai modeşti şi echilibrati. Asta n-am înţeles, că mi-au certat un jucător în teren, hai să ne vedem de echipa noastră am zis-o mereu! În fotbal sunt momente si momente, şi dacă nu profiţi de anumite momente el te pedepseşte”, a declarat Erik Lincar.

Comenteaza