Concluziile lui Dan Petrescu la finalul cantonamentului: “Băieții s-au implicat 100%”

Concluziile lui Dan Petrescu la finalul cantonamentului: “Băieții s-au implicat 100%”
| Foto: facebook.com/cfr1907

Antrenorul formației din Gruia a vorbit la finalul stagiului de pregătire din Spania, unde “feroviarii” au disputat și două jocuri amicale.

CFR Cluj a încheiat cantonamentul de la Oliva Nova și urmează să revină în țară, unde fotbaliștii campioanei se vor pregăti pentru duelul cu FCSB, din prima etapă a noului an. Dan Petrescu și-a lăudat elevii la finalul cantonamentului și a dezvăluit numele celor care au impresionat la testele fizice.

“A fost un cantonament reușit. Am făcut multe antrenamete, fizice, tactice și tehnice într-un timp foarte scurt. Am reușit să jucăm și două meciuri amicale, cu adversari destul de buni, care ne-au pus probleme. Băieții s-au implicat 100%, vremea extraordinară, terenuri extraordinare, din punctul acesta de vedere am fost foarte norocoși.

Eu zic că băieții sunt bine, la prima etapă, poate chiar și a doua cred că nicio echipă nu va fi la 100%. Rezultatul e foarte imporant pentru mine, indiferent că e amical sau cu ce echipă jucăm. Trebuie să ai mentalitate de învingător, chiar dacă jucăm bine sau nu, îmi place să câștig orice meci și jucătorii știu asta.

Cei tineri au încercat să țină pasul. E clar că au nevoie de experiență, încă nu sunt la nivelul celor mari. Nu am avut pe cineva care să nu se antreneze. Sacko a fost puțin accidentat la începutul pregătirii, însă și-a revenit.

Cred că toată lumea știe că Deac și Burcă sunt cei mai buni din punct de vedere fizic și mai sunt Costache și Itu. Toți jucătorii au fost buni la teste, nu au venit cu kilograme în plus”, a spus antrenorul campioanei.

Comenteaza