Concluziile lui Deac după succesul cu Poli Iași: “Formăm un grup foarte puternic și o echipă bună”

Concluziile lui Deac după succesul cu Poli Iași: “Formăm un grup foarte puternic și o echipă bună”
| Foto: facebook.com/cfr1907

Mijlocașul în vârstă de 35 de ani a reușit o dublă în fața ultimei clasate din Liga 1, iar formația sa a învins cu 4-0.

Cu banderola de căpitan pe braț, în lipsa lui Mario Camora, internaționalul român a reușit o nouă prestație foarte bună. Ciprian Deac a înscris de două ori în poarta celor de la Poli Iași și a ajuns la 10 reușite în 22 de apariții în campionat, în actuala stagiune. La finalul partidei, mijlocașul a vorbit despre modul în care formația sa a gestionat meciul.

“Lumea credea că vom avea un meci ușor. Noi am luat meciul foarte serios, am pornit bine de la început, au venit și golurile și e bine că jucăm fotbal. Nu știu dacă adversarul a fost modest, ne-a ieșit nouă jocul. Dacă această echipă intră concentrată de la început, formăm un grup foarte puternic și o echipă bună a campionatului.

Ne lipsesc jucători foarte importanți. Am jucat și cu gândul la ei. Și la Camora, care a devenit tătic. Ne-am gândit și la el și am jucat și pentru cei din staff, care din păcate au Covid. Aici, la CFR, formăm o familie foarte frumoasă și chiar suntem foarte uniți”, a spus internaționalul român la finalul partidei, potrivit Digisport.

Comenteaza