Conceicao înaintea returului cu Alashkert: “Vom face totul pentru a câștiga acest meci, ar fi o calificare importantă pentru noi”

Conceicao înaintea returului cu Alashkert: “Vom face totul pentru a câștiga acest meci, ar fi o calificare importantă pentru noi”
| Foto: foto facebook.com/cfr1907

Antrenorul CFR-ului crede în șansa echipei sale de a ajunge cât mai departe în cupele europene.

După victoria obținută pe final cu FC Voluntari, clujenii au ajuns la trei victorii consecutive și au un moral bun înaintea meciului din turul trei preliminar al Europa League.

Antrenorul campioanei a vorbit depsre duelul cu echipa din Armenia. “Abordăm acest meci la fel ca pe toate celelalte. Suntem încrezători în calitățile jucătorilor noștri. Era important să câștigăm meciul din deplasare și să marcăm, deoarece golurile marcate ne dau încredere pentru retur. Acum urmează un joc acasă și știm ce echipă vom întâlni. E o echipă bună, care va încerca să întoarcă rezultatul, însă noi vom face totul pentru a câștiga acest meci, ar fi o calificare importantă pentru noi.

Avem mare respect pentru adversarul de mâine, asta le-am spus și băieților, dacă nu suntem atenți vom avea probleme. Avem jucători care au jucat din trei în trei zile și au adunat o anumită încărcătură, sunt jucători pe care i-am schimbat și probabil așa se va întâmpla și mâine”, a declarat portugheul la conferința de presă premergătoare partidei.

Conceicao a vorbit și despre problemele de lot cu care se confruntă, în special accidentarea portarului Arlauskis. “Avem și probelme de lot, Deac este în continuare accidentat, iar Arlauskis are o micro ruptură fibrilară. Totuși, din informațiile pe care le-am primit ar urma să lipsească 10 zile”, a încheiat lusitanul.

Iuliu Mureșan a vorbit, la rândul său, despre duelul cu Alashkert. “Avem emoții, e un meci important, trebuie să îl câștigăm. Scorul e unul periculos și ne poate amăgi. Dacă echipa nu va intra concentrată și cu gândul de a câștiga partida se poate întâmpla o surpriză. În mod normal suntem favoriți, dar vom fi calificați doar după fluierul final”, a spus președintele CFR-ului.

Conducătorul din Gruia a lăudat noua achiziție, George Ganea, dar a anunțat și alte transferuri. “E un atacant cu calități, are 19 ani, e un jucător care îl moștenenște pe tatăl său. Totuși, vom mai face transferuri, poate chiar în această sătămână vor mai veni 1-2 jucători, străini, dar nu pot da mai multe detalii”, a menționat Mureșan.

Partida dintre CFR Cluj și Alashkert, din turul al treilea preliminar a Europa League se va disputa joi, 16 august, de la ora 20, pe Stadionul “Dr. Constantin Rădulescu”.

 

Comenteaza