“Clujul în alb şi negru”

“Clujul în alb şi negru”
Cluj Arena va fi o mare în alb şi negru, promit fanii Universităţii, care vor umple stadionul până la refuz la derby-ul de azi, cu Steaua Bucureşti.

"Este un nou moment în care suflarea «U»-istă îşi va manifesta dragostea, ataşamentul şi sprijinul faţă de «simbolul unor inimi româneşti»", au explicat reprezentanţii asociaţiei prin intermediul unui comunicat postat ieri pe site-ul suporterilor, www.ucluj.ro. Partida dintre "U" Cluj şi Steaua Bucureşti este programată la ora 19:00, în direct la Dolce Sport, dar şi în format live-text pe ziuadecj.ro.

Clujul fierbe înaintea primului meci oficial din 2012 al elevilor lui Ionuţ Badea pe Cluj Arena. În săptămâna premergătoare partidei casele de bilete au fost luate cu asalt de fanii "Şepcilor roşii", dar şi de către cei ai Stelei din Ardeal, până duminică după-amiază aproape 22.000 din totalul celor 25.000 de tichete scoase la vânzare fiind epuizate.

Primul joc la Cluj după o pauză de trei luni, dar şi miza întâlnirii cu o contracandidată la ocuparea unui loc de cupă europeană i-au determinat pe reprezentanţii Asociaţiei "Şepcile roşii 1919" să facă un apel către întreaga suflare "U"-istă. Prin intermediul site-ului suporterilor, www.ucluj.ro, ei îi cheamă pe fani la stadion îmbrăcaţi în culorile tradiţionale ale clubului, la fel cum s-a întâmplat şi la derby-ul disputat anul trecut cu rivala CFR.

ZIUA de CLUJ a discutat cu doi dintre cei mai cunoscuţi suporteri ai "Şepcilor roşii", Bogdan Blaga şi Călin Mişan, de la care a aflat că, spre deosebire de alţi ani, suporterii nu-şi vor da întâlnire în centrul oraşului, dar în stadion spectacolul va fi la el acasă. "Iniţiativa aceasta apare înaintea meciurilor cu Steaua sau împotriva echipei din cartierul Gruia. De altfel, este ţinuta pe care ar trebui să o aibă toţi suporterii Universităţii Cluj. Nu am stabilit nimic în privinţa întâlnirii suporterilor în centrul oraşului, însă o coregrafie cu siguranţă va fi. E o miză mare înaintea unui asemenea meci, iar rivalitatea dintre cele două echipe este arhicunoscută", a declarat Bogdan Blaga.

În schimb, Călin Mişan, unul dintre liderii galeriei clujene, crede că la ora jocului Cluj Arena va fi o mare în alb şi negru. "Mi se pare normal ca suporterii Universităţii să vină în alb şi negru, sunt culorile noastre. Suporterii vor merge direct la stadion. Mai sunt unele necunoscute în privinţa coregrafiei pentru că după meciul cu CFR au apărut unele neînţelegeri în galerie. Nu am pregătit ceva special, vor fi câteva mesaje. Vrem să colorăm stadionul în alb şi negru. Poate vor fi şi câţiva stelişti, dar ar fi bine ca aceştia să stea în zona destinată oaspeţilor. Este un meci la care ţinem foarte mult şi pe care ne dorim să-l câştigăm", a conchis Mişan.

În altă ordine de idei, interesant este faptul că oficialii Universităţii Cluj le-au pus la dispoziţie suporterilor din capitală ai Stelei un număr de 2.000 de bilete, însă aceştia au solicitat doar 500. Ei vor ocupa sectorul destinat oaspeţilor din inelul inferior al peluzei dinspre Someş. Întâlnirea dintre "U" Cluj şi Steaua începe la ora 19:00, urmând a fi transmisă în direct de postul Dolce Sport, dar şi în format live-text pe site-ul ziuadecj.ro.

 

Etichete
Comenteaza