Claudiu Petrila, dorit de o formație din play-off-ul Superligii: "E unul dintre fotbaliștii mei favoriți"

Claudiu Petrila, dorit de o formație din play-off-ul Superligii: "E unul dintre fotbaliștii mei favoriți"
| Foto: facebook.com/cfr1907

Jucătorul din atacul CFR-ului ar putea ajunge la o altă echipă care va juca în preliminariile UEFA Conference League.

Deși nu a avut parte de un sezon prea reușit, Claudiu Petrila rămâne un jucător apreciat, iar un patron din Superligă a anunțat că îl dorește la echipa sa.

În cazul în care vedeta Marius Ștefănescu va pleca de la Sepsi OSK, Laszlo Dioszegi e pregătit să facă o ofertă pentru fotbalistul CFR-ului.

"L-am vrea pe Coman dar știu până unde putem întinde plapuma așa că e imposibil. Dacă totuși nu se poate Coman, mi-l doresc la fel de mult pe Petrila de la CFR Cluj.

E unul dintre fotbaliștii mei favoriți. El a mai fost la noi și a avut o perioadă excelentă. Poate ar fi tentat de o revenire la Sfântu Gheorghe pentru că suntem pregătiți să îl primim cu brațele deschise", a spus Laszlo Dioszegi pentru Playsport.

În vârstă de 22 de ani, Claudiu Petrila a jucat, sub formă de împrumut, pentru Sepsi OSK în stagiunea 2020-2021, reușind să înscrie de 5 ori și să ofere o pasă de gol în 27 de apariții.

Mesajul lui Petrila după ce i-a ajutat pe “feroviari” în play-off: “Aș vrea să ia titlul CFR Cluj”

Claudiu Petrila în tricoul celor de la Sepsi OSK (foto: sepsiosk.ro)

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza