Claudiu Bumba, șanse mici să joace pentru CFR în derby-ul cu Steaua

Claudiu Bumba, șanse mici să joace pentru CFR în derby-ul cu Steaua
Fostul internațional de tineret nu a fost încă legitimat de formația clujeană, acesta așteptând în continuare "cartea verde" din partea FIFA.

Bumba și-a reziliat contractul unilateral cu Hapoel Tel Aviv, acesta fiind neplătit mai multe luni. Fostul său club i-a intentat, însă, proces la Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS) și îi cere o despăgubire de 2 milioane de euro, anunță ProSport.

"La Bumba sunt nişte probleme. El şi-a reziliat contractul unilateral şi mai aşteptăm. Are un proces la TAS şi în această situaţie nu putem decât să aşteptăm permisul de muncă provizoriu", a declarat președintele lui CFR Cluj, Iuliu Mureșan, pentru sursa citată.

Mijlocașul de 23 ani a fost folosit de CFR în trei meciuri amicale din Cipru, chiar dacă acesta încă este în litigiu cu formația din Israel. Iuliu Mureșan nu își face, însă, griji în privința unor sancțiuni.

"Nu riscăm nimic. El nu putea fi legitimat din moment ce nu are cartea verde", a explicat oficialul grupării din Gruia. Primul meci oficial al "feroviarilor" din 2017 este programat duminică, pe propriul teren, de la ora 20:00, cu Steaua.

Bumba a fost adus la CFR Cluj la începutul lunii ianuarie, fotbalistul român venind liber de contract de la Hapoel Tel Aviv. De-a lungul carierei, Bumba a mai trecut pe la Roma (2012-13), ASA Târgu-Mureș (2011-15) și FCM Baia Mare (2009-11).

El a evoluat în selecționatele U-17 (2010-11/ 11 meciuri și 3 goluri), U-19 (2011/ 6 meciuri) și U-21 (2012/ 16 meciuri și 2 goluri) ale "tricolorilor", dar are o prezență și în Naționala mare, pe 27 ianuarie 2017, într-un amical cu Turkmenistan, câștigat de România cu 4-0.

Comenteaza