Ciprian Deac: "Aveam mare nevoie de aceste trei puncte"

Ciprian Deac:
Mijlocașul de 31 ani e convins că echipa CFR nu va mai depinde de nimeni ca să ajungă în play-off după victoria cu Iașiul.

"Aveam mare nevoie de aceste trei puncte. Acum depindem numai de noi, suntem la mâna noastră și ăsta este un lucru bun", a spus Deac, citat de Digisport.

Antrenorul lui CFR Cluj, Vasile Miriuță, crede că echipa sa nu mai are cum să rateze calificare în play-off în acest moment. Duminică, de la ora 18:00, CFR Cluj primește vizita Viitorului în ultima etapă din sezonul regulat al Ligii 1. "Avem un meci foarte greu cu Viitorul, probabil echipa cea mai bună la ora asta în campionat, dar sunt încrezător și sigur vom rămâne acolo", a subliniat Miriuţă.

Formația din Gruia ocupă locul 3 după victoria cu CSM Poli Iași, având 40 puncte. fiind la egalitate cu Craiova (locul 4, 40 puncte), dar la un avans de un punct față de Gaz Metan Mediaș (locul 5, 39 puncte), respectiv Dinamo (locul 6, 38 puncte). De partea cealaltă, gruparea din Copou se menține pe 10, cu doar 26 puncte.

Ardelenii s-au impus cu 2-1 pe terenul ieșenilor, luni, în penultima etapă din sezonul regulat. Ionuț Larie a deschis scorul în prima repriză (18), dintr-o lovitură liberă de la 20 de metri. Andrei Cristea a egalat în primul minut de prelungire (91), după o lovitură liberă bătută de la aceeași distanță din care marcase și Larie. Cu toate acestea, Andrei Peteleu a adus a treia victorie consecutivă din campionat a CFR-ului, cu un gol din unghi (92).

Comenteaza