Adversarii din Gibraltar, pe care jucătorii lui CFR Cluj îi vor înfrunta în Liga Campionilor, deţin un record de 5 ani fără înfrângere

Adversarii din Gibraltar, pe care jucătorii lui CFR Cluj îi vor înfrunta în Liga Campionilor, deţin un record de 5 ani fără înfrângere
| Foto: Lincolnshire live

Lincoln Red Imps, echipa din Gibraltar pe care o va întâlni CFR Cluj și-a spulberat adversara din Luxemburg după o prestație excelentă. Adversarii feroviarilor din Gibraltar deţin un record de 5 ani fără înfrângere. 

Cine este Lincoln Red Imps, adversara lui CFR Cluj din turul 2 preliminar al Champions League? Lincoln Red Imps este echipa cu cele mai multe titluri din Gibraltar, 24, dintre care 14 au fost consecutive. Înfiinţată în 1976, micuţa echipă îşi dispută meciurile de pe teren propriu pe o arenă de doar 5.000 de locuri.

În 2014, după ce Gibraltarul a fost afiliat la UEFA, Lincoln Red Imps a fost prima echipă care a reprezentat ţara în Champions League. Lincoln Red Imps deţine şi un record greu de realizat de orice altă echipă: a avut 1.959 de zile consecutive fără înfrângere, adică mai mult de 5 ani, perioadă în care a bifat 88 de meciuri, conform digisport.ro. 

Lotul celor de la Lincoln Red Imps e cotat la doar 1,18 milioane de euro, potrivit publicației de specialitate Transfermarkt. Spaniolul Fernando Carralero, este un fost jucător al celor de la FC Botoşani, şi a ajuns în această vară la Lincoln Red Imps. Are 35 de ani şi joacă în rolul de mijlocaş lateral stânga. În primele sale 10 meciuri pentru Lincoln Red Imps a marcat deja de cinci ori, potrivit telekomsport.ro. 

Campioana României va juca primul meci în deplasare. Meciurile din turul 2 preliminar al UEFA Champions League se dispută pe 20/21 iulie și 27/28 iulie.

Comenteaza