Cinci jucători de la CFR Cluj convocați la naționalele de seniori și tineret ale României

Cinci jucători de la CFR Cluj convocați la naționalele de seniori și tineret ale României
| Foto: facebook.com/NationalaRomanieiOfficial

Selecționerii Mirel Rădoi și Adrian Mutu au convocat cinci dintre fotbaliștii campioanei pentru partidele echipelor naționale din luna noiembrie.

România se pregătește de ultimele două jocuri din grupa de Liga Națiunilor și speră la rezultate cât mai bune în compania Norvegiei și Irlandei de Nord. În plus, “tricolorii” vor evolua și într-un meci amical împotriva reprezentativei Belarusului.

Pentru cele trei partide din luna noiembrie, Mirel Rădoi a convocat 23 de fotbaliști, însă unul singur face parte din lotul campioanei CFR Cluj. Este vorba despre Mario Camora, cel care a debutat luna trecută împotriva Islandei. Alți doi “feroviari”, Cristian Bălgrădean și Cristian Manea fac parte de pe lista adițională a selecționerului.

În ceea ce privește reprezentativa de tineret, nu mai puțin de patru fotbaliști ai formației din Gruia au fost convocați e către selecționerul Adrian Mutu. Este vorba despre fundașul Denis Ciobotariu, mijlocașul Cătălin Itu și atacanți Nicolae Carnat și Valentin Costache.

În plus, printre “micii tricolori” se află și Alexandru Pașcanu și Claudiu Petrila, fotbaliști împrumutați de CFR Cluj la Ponferradina, respectiv Sepsi OSK.

Comenteaza