Christoph Daum: ”E o nebunie să mai crezi că te poți califica”

Christoph Daum: ”E o nebunie să mai crezi că te poți califica”
Selecționerul României, Christoph Daum, e sceptic în privința șanselor de calificare la Mondial după înfrângere cu Polonia.

"Am făcut erori, iar asta ne-a costat. Totul e terminat acum, e o nebunie să te uiți la clasament și să crezi că mai ești în cărți pentru calificare. Sunt multe probleme, au fost multe meciuri în care nu am putut înscrie. Nu am fost la înălțimea adversarilor nici în ceea ce privește pasele", a spus Daum, la Digisport.

Deși a înregistrat o singură victorie de la venirea pe banca Naționalei, Christoph Daum (63 ani) nu se gândește la demisie. " Toată lumea în Bucureşti îmi spune <Te rog, stai, rămâi, avem cu tine o şansă să schimbăm ceva!>", a subliniat antrenorul german.

România a fost învinsă cu 1-3 de Polonia, sâmbătă, la Varșovia, în etapa a șasea din preliminariile Cupei Mondiale din 2018. "Tricolorii" ocupă locul 4 în grupa E, cu 6 puncte, la 10 puncte în spatele liderului Polonia (16 puncte) și la 4 de ocupanta poziției secunde, Muntenegru (10 puncte).

Următorul meci din actuala campanie este programat pe 1 septembrie, la București, contra Armeniei. Aceasta din urmă este singura echipă pe care elevii lui Daum au reușit să o bată în aceste calificări, scor 5-0. Marți, de la ora 21:00, pe Cluj Arena, România va întâlni Chile într-un meci amical.

Comenteaza