Chipciu nu are postul de titular asigurat la CFR Cluj. “Vom vedea dacă joacă, e un fotbalist polivalent”

Chipciu nu are postul de titular asigurat la CFR Cluj. “Vom vedea dacă joacă, e un fotbalist polivalent”
| Foto: prosport.ro

Fomația din Gruia a reușit transferul internaționalului român, însă antrenorul Dan Petrescu nu știe încă pe ce poziție îl va folosi pe fotbalist. 

Campioana a reușit unul dintre cele mai importante transferuri din pauza competițională, prin aducerea mijlocașului de la Andrelecht. Cu toate acestea, Bogdan Mara susține că Dan Petrescu nu a stabilit încă unde îi va face loc jucătorului în sistemul său. Chipciu poate evolua atât ca mijlocaș, cât și ca fundaș dreapta, dar ar putea fi folosit și pe poziția lăsată liberă de Culio, la centrul terenului.

"Chipciu și-a dorit mult să vină la CFR Cluj. Ne bucurăm că a ales CFR, deși avea mai multe oferte atractive pe masă. Unele mai bune din punct de vedere financiar. E jucător de mare valoare, de echipa națională, sperăm să ne ajutăm reciproc și să ne atingem obiectivele. Nu cred că va juca fundaș dreapta, dacă mă întrebați pe mine. Dar Dan știe mai bine. O să-l vedem și la meciurile amicale. Vom vedea dacă joacă titular, dacă nu, unde...

E un fotbalist polivalent. Dar nu cred că va evolua fundaș dreapta, noi suntem acoperiți acolo. Inclusiv Denis Ciobotariu poate juca acolo, e o soluție pe banda dreaptă. E și U21 și are șansa lui. La CFR e luptă acerbă pe multe poziții", a declarat Bogdan Mara la Digisport. 

În vârstă de 30 de ani, Chipciu e cel mai recent transfer al campioanei. Mijlocașul a strâns 167 de meciuri în Liga 1 și 46 de partide în tricoul echipei naționale. 

Comenteaza