CFR vrea revanșa cu Timișoara. Mureșan: ”Noi nu avem coșmaruri cu nimeni”

CFR vrea revanșa cu Timișoara. Mureșan: ”Noi nu avem coșmaruri cu nimeni”
Președintele lui CFR Cluj nu este îngrijorat de ultimele rezultate înregistrate cu bănățenii, afirmând că ”noi nu avem coșmaruri cu nimeni”.

Ardelenii nu au amintiri plăcute cu "alb-violeții". În campionatul trecut, "ceferiștii" au scos două remize (1-1, 2-2) cu formația de pe Bega. Aceeași echipă i-a eliminat pe "feroviari" în sferturile Cupei României, la penalty-uri.

Ba mai mult, Timișoara a produs prima înfrângere a lui CFR Cluj din acest sezon. S-a întâmplat în etapa a opta, la Timișoara, când CFR a fost învinsă cu 3-4. Înaintea acelui joc, elevii lui Dan Petrescu aveau 7 meciuri fără înfrângere în Liga 1, ultimele șase fiind câștigate.

Coincidență sau nu, CFR are și de această dată o serie foarte bună înaintea duelului cu Timișoara. Echipa din Gruia e neînvinsă de 5 partide, iar ultimele 4 le-a câștigat. Situația bănățenilor este complet diferită. Trupa lui Ionuț Popa are 4 egaluri consecutive, iar ultima victorie a obținut-o în runda a 16-a (2-1 cu Astra Giurgiu).

Președintele CFR Cluj, Iuliu Mureșan, nu își face, însă, nicio problemă în privința rezultatului. "Ca orice meci, trebuie să-l câștigăm. Și îl vom câștiga. Nu trebuie să ne gândim la ce fac ceilalți. Niciun meci nu seamănă cu celălalt (se referă la ultimele confruntări cu Timișoara, n. red.).

Noi nu avem coșmaruri cu nimeni. Suntem pe locul 1 meritat, cu cinci puncte avans. Atmosfera e foarte bună. Mai sunt și momente de scădere, dar am fost cele mai multe etape pe locul 1", a declarat Mureșan, pentru ZIUA de CLUJ.

CFR Cluj este liderul Ligii 1, cu 46 puncte. Timișoara este pe 9, cu 25 puncte. Cele două formații se întâlnesc sâmbătă, de la ora 20:00, pe stadionul Dr. Constantin Rădulescu. Partida va fi transmisă în direct pe Look TV, Digisport și Telekom Sport.

Comenteaza