CFR-ul lui Mandorlini, precum cel al lui Petrescu. "Feroviarii" s-au impus la limită în fața Petrolului

CFR-ul lui Mandorlini, precum cel al lui Petrescu. "Feroviarii" s-au impus la limită în fața Petrolului
| Foto: facebook.com/cfr1907

La fel ca în mandatul fostului antrenor, formația din Gruia a marcat rapid și apoi a conservat rezultatul.

Deși gazdele au pus stăpânire pe joc încă din start, ploieștenii au fost cei care au avut prima ocazie, la un șut trimis alături de Jair (5). Chiar și așa forcing-ul a dat roade, iar "feroviarii" au deschis scorul înainte ca primul sfert de oră al partidei să se încheie. În urma unei faze fixe, mingea a ajuns la marginea careului, de unde Avounou a trimis puternic și l-a învins pe Zima (12).

După gol, tot CFR Cluj a fost echipa mai activă, în timp ce oaspeții s-au mulțumit cu mingi aruncate în față, cât mai departe de propriul careu. Jocul de pase al elevilor lui Mandorlini a funcționat bine, dar "feroviarii" nu au mai reușit acțiuni periculoase. Așadar, scorul pauzei în Gruia a fost 1-0.

Actul secund a fost unul în care centralul Istvan Kovacs a fost protagonist. Mai întâi a lăsat jocul să continue la o fază la care oaspeții au cerut penalty după o intervenție a lui Ajeti. Mai apoi a stat minute bune pentru a analiza posibila eliminare a lui Otele, însă în cele din urmă l-a "iertat" pe jucătorul CFR-ului (53).

Imediat, Kovacs a fost din nou în prim-plan când l-a eliminat pe Andrea Mandorlini (58). Chiar și fără indicațiile antrenorului, clujenii au continuat să atace, iar Deac a trimis în bară (64). În ultimul sfert de oră, jocul a fost unul pe contre, însă fără ca vreuna dintre echipe să amenințe serios porțile adverse. Astfel, la finalul unui meci în care CFR-ul a amintit de cel din "epoca Petrescu", "feroviarii" s-au impus cu 1-0.

Comenteaza