CFR a încercat aducerea unui nume mare din fotbalul românesc pe banca tehnică. ”M-a sunat patronul şi m-a rugat să merg la Cluj repede”

CFR a încercat aducerea unui nume mare din fotbalul românesc pe banca tehnică. ”M-a sunat patronul şi m-a rugat să merg la Cluj repede”
| Foto: facebook.com/cfr1907

“Feroviarii” au încercat să convingă un fost selecționer al României să preia conducerea formației din Gruia.

Deși nu a mai pregătit nicio echipă din 2016, Victor Pițurcă încă e unul dintre cei mai bine cotați antrenori români. Fostul atacant a dezvăluit că patronul celor de la CFR Cluj i-a propus să preia banca tehnică a formației. Episodul a avut loc în vara lui 2018, imediat după demiterea lui Edi Iordănescu, după doar trei meciuri.

Pițurcă a oferit detalii despre discuția cu conducătorul “feroviarilor”. “M-a sunat doar preşedintele sau patronul, Neluţu Varga. Jucaseră un meci, nu obţinuseră un rezultat bun şi m-a rugat să merg la Cluj repede. I-am spus că vorbim mâine, dar la prânz ştiu că a fost numit Conceicao. Mă gândeam ce s-ar fi întâmplat dacă plecam la Cluj: nu răspundea la telefon sau ce se întâmpla?”, a povestit fostul selecționer, la Telekom Sport.

În vârstă de 62 de ani, Pițurcă a pregătit de trei ori echipa națională a României, dar și selecționata U21. La nivel de club, fostul atacant le-a pregătit pe Universitatea Craiova, Steaua și Al-Ittihad (Arabia Saudită).

Comenteaza