CFR și “U” Cluj, reprezentate de șase jucători la selecționatele de seniori și tineret ale României

CFR și “U” Cluj, reprezentate de șase jucători la selecționatele de seniori și tineret ale României
| Foto: gsp.ro

Mirel Rădoi, Florin Bratu și Bogdan Lobonț au anunțat loturile pe care se vor baza la acțiunile echipelor naționale din luna septembrie.

Naționala de seniori a României continuă campania de calificare pentru Campionatul Mondial de anul viitor. Deși șansele “tricolorilor” sunt minime, Mirel Rădoi speră la rezultate favorabile în partidele împotriva Islandei, Liechtensteinului și Macedoniei de Nord.

Pentru cele trei jocuri din preliminarii, selecționerul a decis să convoace trei jucători ai campioanei CFR Cluj. Astfel, fundașii Cristi Manea și Mario Camora, dar și atacantul Denis Alibec vor evolua pentru națională la începutul lunii viitoare.

Pe de altă parte, echipa națională U21 va disputa două jocuri amicale, pe teren propriu, în compania Angliei și Georgiei. Pentru cele două partide de pregătire, noul selecționer Florin Bratu l-a convocat pe cel mai în formă “feroviar”, Claudiu Petrila, dar și pe cel care a fost golgheterul Universității Cluj în sezonul trecut, Victor Dican.

Startul lunii septembrie consemnează și începutul parcursului echipei naționale U20, selecționata nou înființată, care va fi condusă de Bogdan Lobonț. Pentru primele jocuri, cu Portugalia și Anglia, fostul internațional l-a convocat pe portarul celor de la CFR Cluj, Otto Hindrich.

Comenteaza