CFR pregătește transferul iernii în Liga 1. Campioana negociază cu preferatul lui Mirel Rădoi

CFR pregătește transferul iernii în Liga 1. Campioana negociază cu preferatul lui Mirel Rădoi
| Foto: facebook.com/NationalaRomanieiOfficial

Formația pregătită de Edi Iordănescu se află în negocieri avansate pentru un internațional român.

CFR Cluj i-a pierdut în ultimul an pe Mihai Bordeianu și Damjan Djokovic, cei mai importanți oameni de la mijlocul terenului. Deși antrenorul campioanei își dorește să îmbunătățească ofensiva, atenția sa se îndreaptă și spre linia mediană.

Pentru a acoperi plecările celor doi, oficialii din Gruia încearcă mutarea iernii în Liga 1. Potrivit GSP, “feroviarii” se află în negocieri avansate cu Alexandru Crețu, mijlocașul debutat la naționala de Mirel Rădoi la acțiunile din toamnă. În vârstă de 29 de ani, Crețu i-ar costa pe clujeni aproximativ 250.000 de euro și ar putea reprezenta soluția ideală pentru postul de mijlocaș defensiv.

“Da, sunt șanse mari să fie facut transferul, negocierile sunt pe ultima sută de metri”, a declarat impresarul jucătorului, Zvonko Milojkovici.

Jucătorul originar din Pașcani a jucat în România pentru Poli Iași și Corvinul Hunedoara, iar în ultimii patru ani a evoluat în Slovenia pentru Olimpija Ljubljana și Maribor. Crețu a debutat la echipa națională în septembrie 2020 și a strâns patru selecții pentru “tricolori”.

Comenteaza