CFR, obligată să câștige cu Viitorul. ”E important să rămânem în primele 3”

CFR, obligată să câștige cu Viitorul. ”E important să rămânem în primele 3”
CFR Cluj va da piept cu FC Viitorul, duminică, de la ora 18:00, pe arena din Gruia, în deschiderea etapei a cincea din play-off.

"Feroviarii" ocupă a treia treaptă a podiumului înaintea meciului cu constănțenii, având 28 puncte. Echipa lui Gică Hagi este pe 2, la egalitate de puncte cu liderul FCSB, ambele cu câte 33 puncte.

În ultima rundă, ardelenii au pierdut cu 0-2 în fața lui Dinamo, pe Arena Națională, iar Viitorul a cedat cu 0-1 în fața Craiovei. Pentru a se menține în primele trei, CFR trebuie să bată în partida de duminică seara.

"Urmează un meci extrem de greu acasă cu Viitorul. Au pierdut cu Craiova, părerea mea nemeritat, am văzut jocul, dar important e ca noi să câștigăm duminică dacă ne dorim să rămânem în primele 3. Nu pot să spun cine e favorită, suntem două echipe bune, care joacă în play-off, vom vedea, depinde și de formă, dar sper ca la sfârșitul celor 90 minute să fim noi cei bucuroși", a declarat antrenorul CFR-ului, Vasile Miriuță.

Cele două formații se întâlneasc pentru a treia oară în acest sezon, ardelenii având o victorie (1-0) și un eșec (1-2) cu trupa lui Hagi. Ultimul meci a avut loc pe 5 martie, la Cluj, în care Ciprian Deac a înscris unicul gol al partidei.

"Au jucători de valoare, jucători tineri, Benzar e un fotbalist care îmi place, chiar dacă joacă mai în spate, și Coman, Chițu", a mai zis el.

CFR Cluj - FC Viitorul se joacă duminică, 9 aprilie, de la ora 18:00, pe stadionul Dr. Constantin Rădulescu din Cluj-Napoca. Meciul va fi transmis în direct pe Dolce, Look și Digisport.

Comenteaza